Out of UE – pur şi simplu

Ce ar fi trebuit să facem (dacă am fi avut stat):

– Ieşirea României din UE. Imediat.

– Expulzarea obligatorie a întregii turme de consilieri străini, desfiinţarea ong-urilor de ocupaţie, punerea sub control parlamentar strict a Băncii Naţionale.

– Dacă tot ne pornim, retragerea României din FMI, OMC şi alte organizaţii de gangsteri.

După care ar trebui să-i ridicăm o statuie lui Ceauşescu care să ne aducă aminte cît de boi şi cît de ticăloşi sînt masteranzii care formează adunătura de experţi, analişti, „oameni de afaceri”, politruci globalişti şi alte curve iubitoare de străini, prin comparaţie cu un cizmar care gîndea cu capul lui. Calitate pe care noi (alţii decît cei din enumerarea anterioară) nu o mai folosim, cum nu mai invocăm nici dreptul de stăpîni în ţara noastră.

Concluzia logică: starea în care am ajuns/(fost aduşi) este tristă, înjositoare, de nesuportat. Ce ar fi dacă nu am mai suporta-o? Mă uit în jur şi îmi dau seama, ca_cetăţean, că nu a venit încă timpul.

Dar ca individ?

Avertizez pe această cale pe orice propagandist UEist asupra riscurilor la care se expune dacă va fi prins pe proprietatea mea. Bandiţii, mincinoşii patologici, apologeţii unui regim (şi ai structurii prin care acesta să funcţioneze optim) criminal, antiuman, anticreştin, păgubos şi imbecil vor fi trataţi dupa cum merită, fără menajamente.

Gata!

P.S.  Cui nu-i place, poate să mă strige Putin şi să mă pupe… adică nu, că sînt prea mulţi care atît ar aştepta… UEnari, deh!

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: