.–.

„Extrema dreaptă” a cîştigat poziţii importante, bla, bla, bla sau aşa ceva. Păi, să vedem.

Teocheş, Stolojan, Weber, Macovei, Severin… hmm, să ştii că poate au dreptate…

Papagalii papagalilor de Bruxelles se simt obligaţi să trăncănească, doar e singurul lor „rost” în viaţă. Sînt plătiţi pentru asta, ce-i drept.

Voi reveni, de această dată sigur, cu cîteva „străpungeri” informaţionale, pentru că încep să mă plicitisesc inadmisibil de mult de aceşti… caut încă o descriere cît mai caustică. Mental, sceptic fiind, mă pregătesc să-mi fac bagajele pentru o zonă departe de Occidentul bolnav, dacă mai există un loc care să fi scăpat de infestare, dar există şi posibilitatea să mă răzgîndesc înainte de a mă preda dezgustului şi să pun umărul la răsturnarea carului cu proşti şi lepre. Uneori poţi găsi reusrse de energie acolo unde nu te aşteptai. Deocamdată mă simt în formă. Poate e de la ploaie.

‘–‘

Cînd scriam cele de mai sus eram cu o ureche la Gâdea-show (cu cealaltă nu) şi am aflat că Boc a mai comis-o, făcîndu-l pe Ciutacu „derbedeul dracului” – afară din emisie, credea el, pentru că e fraier. Băieţii ăştia întind coarda prea mult, pentru că nu prea mai au idei tematice. Apropo de coardă, nu poţi face din rahat bici. PSD-C-ul lor e sleit, răsuflat, obosit precum entuziasmul votanţilor, darămite Geoană-san. Bine, am înţeles, pregătesc ieşirea facţiunii „de stînga” – scîrţ – din guvern. Alde Severin (mai variem, doar nu e Geoană cel mai rău pe acolo), dezabuzaţi, dar mai mult buzaţi (nu ca botoxina-tatii, e drept), vor afară. Da’ ieşiţi naibii, ca să-l imit pe premier, nu vă mai ţineţi atît, că o să vă doară la rinichi! Am înţeles, aţi cîştigat alegerile pentru UE-„parlament” sau nu le-aţi cîştigat, un procent turistic în plus sau în minus nu interesează pe nimeni, nici măcar dintre cei 22% care se făcură, pe înserat, 28%. Învîrtoşaţi-vă cît mai degrabă pentru toamna-iarna iluziei voastre, chiar nu mai contează ultimul mandat de preşedinte-vechil al unei Românii ucise, în bună măsură, de voi!

Iar Ciutacu nu poate fi atît de tembel încît să-şi dorească să fie cunoscut drept nemesisul lui Boc.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: