uşor, uşor

Acum că avem rezultatele oficiale…

Laszlo Tokes şi Csaba Sogor – de ce alte argumente ar mai fi nevoie pentru ilustrarea absurdităţii tezei papagalilor cu privire la „extrema dreaptă”?

Dacă aceşti 2 şovini înrăiţi, antiromâni dovediţi şi răsdovediţi, NU fac parte dintre „extremiştii” (ar fi şi de „dreapta” pentru că se aciuează prin ograda PPE) din UEuropa (şi nu fac, pentru că UDMR e considerat de papagali drept partid gigea), evident că acuza de extremism aruncată la grămadă împotriva celor care nu plac eurocraţiei nu valorează nici cît o ceapă degerată.

În această structură ueistă aberantă (denumită „parlament” ca o ofensă la însăşi ideea de parlament) România va fi condamnată să aibă mereu, din oficiu, vreo 3 reprezentanţi de teapa Sogor-Tokes, care pot fi adăugaţi automat reprezentanţilor Ungariei, indiferent de orientarea politică dominantă de acolo. Dacă adăugăm pe cei din specia Severin-Macovei-Weber, cunoscuţi prin patriotismul desăvîrşit şi prin rectitudinea morală exemplară…

Aceleaşi specimene s-ar regăsi şi în componenţa parlamentului naţional, dar aici dau socoteală în faţa românilor, odată teleportaţi în cerul ueist devin activişti, dincolo de orice control, ai internaţionalelor socialistă, populară, etc. Cu atît mai mult cei care au o înclinaţie veche spre activismul cel mai găunos.  Miniştrii români nu pot face chiar tot ce vor, deşi încearcă adesea. Nu s-ar accepta niciodată legi sau reguli aberante dacă dezbaterea şi aprobarea lor s-ar face aici, iar voinţa politică din spatele deciziei priveşte, chiar şi numai cu un ochi, spre stradă. Dacă se acceptă, răspunderea pentru consecinţe revine, repet, unor indivizi care vor da socoteală aici, nouă, mai devreme sau mai tîrziu. Marea şmecherie a fugii de răspundere găseşte în invenţii de tipul „parlamentului” ueist un mediu mai prielnic decît o colonie de bacterii în bălegar (resping interpretarea prin care se poate considera că am adus o insultă bălegarului, care poate fi extrem de util în agricultură). 

(Nu scap din vedere nici măcar pentru un moment că scopul principal, pentru care se lucrează cu atîta disperare, se minte şi se fură cu neruşinare, este îndreptat împotriva tuturor naţiunilor din Europa, inclusiv cea ungară. Dar acesta nu poate fi un argument pentru ca să-mi abandonez credinţa în rolul naţiunilor, în capacitatea lor de a respinge atacuri de acest fel şi, cu atît mai puţin, să ajung să cred că ar trebui „să o lăsăm mai moale” avînd în vedere primejdiile care ne înconjoară. Dimpotrivă. Totodată, ar trebui să fiu extrem de fleţ ca să nu observ cum iubitorii de imperii ideologizate la sînge, apărătorii doctrinei globaliste, se folosesc de disensiunile dintre diverse naţiuni în vreme ce mimează un mare respect faţă de individ şi de drepturile lui şi să mă cred apărat. Spune-mi ce mijloace foloseşti ca să-ţi spun ce poamă eşti. Divide et impera într-o formă atomizată – dar nu parfum. )

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: