Vorbe rele

Ca să-i dau un brînci de ajutor Ciutacului, că tot va avea nevoie în curînd, nu pot lipsi privirea cititorului de următorul text scurt, care nu poate să apară sub formă de comentariu la angajatul A2. Logic. Cînd te faci de baftă, nu-ţi mai vine să fii îngăduitor cu cei care te-au cam ghicit de ceva vreme.

(PSDiştii chiar sînt băftoşi cu un asemenea prieten de nădejde. Mă refer la trustul mogulului, desigur, nimeni nu l-ar bănui pe prietenul Ciutacu de simpatii PSDiste.)

Aşadar,

„Băsescu-i bețiv, Geoană-i prostănac, Antonescu-i cartofor și Oprescu-i curvar”  – V. Ciutacu (vezi textul integral la: http://www.ciutacu.ro/articol/iaca-%c8%99i-un-loc-special-de-aberat-electoral/#comment-81100)

Se pot face şi permutări în aberaţii. Se pot prezenta şi variante multiple. De exemplu: Antonescu – beţiv şi prostănac, dar cartofor sau (că tot te arde la ficaţi) Vadim – nebun şi poltron, dar necinstit sau (tot persoană publică, deh!) Ciutacu – onest şi inteligent, dar frumos.

the end

Se observă cum, fiind dumnealui şmecher, chiar şi cînd înjură are grijă să-i amintească doar pe candidaţii acceptaţi. Asta da disciplină !

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: