„Ai văzut? L-a lovit”

A. Şemcu – lider PNL Prahova, în direct la televizor.  Potrivit respectivului erau cel puţin 20 de persoane pe scenă, membri PD şi PNL, dintre care mai mulţi au văzut întîmplarea.

Dinu Patriciu: „Doamna Roberta Anastase, care se afla tot pe scena, am vazut cam din acelasi unghi aceasta scena. Se mai aflau cateva persoane pe aceasta scena: Florin Anghel, un domn Severin care a fost senator PDL, Theodor Melescanu, Calin Popescu Tariceanu, dar undeva in spatele presedintelui. Ma bucur ca a aparut caseta pentru ca da o imagine clara despre acest scelerat„. (Patriciu – pentru Ziua)

Cîţi au ştiut? Cîţi au tăcut? Dacă au ştiut, de ce l-au sprijinit în continuare pe „scelerat”? Tăriceanu, Meleşcanu şi Roberta au profitat din plin, în plan personal, de ascensiunea lui Băsescu. Primii doi au depus jurămîntul în faţa „sceleratului” cînd au devenit prim-ministru, respectiv ministru.

( Geoană-Antonescu împreună pe scenă la Braşov – „doi oameni serioşi şi-au dat mîna” dixit Geoană.
„PSDişti, PNLişti, UDMRişti, PRMişti şi PNGişti” – aceştia ar fi schimbătorii de Băsesc. Poate or fi, dar cînd, cum şi unde am reuşit eu să aprob încă un guvern cu UDMR!?
Vom avea guvern Johannis pînă la Crăciun” – aoleu, e tot ce mi-am dorit.
Să închidem paranteza că e suprarealistă – taman cînd Geoană se revendică ideologic de la Clinton şi Blair – ceea ce e corect şi înspăimîntător )

Dacă filmul e autentic, cum pare, Băsescu ar fi terminat, pe bună dreptate.

De ce nu l-au terminat acum 5 ani în loc să-l ridice pe tron?

Badea spunea, corect, că mai rea şi mai revelatoare decît lovitura a fost prima reacţie a lui Băsescu. Dar lipsa de reacţie a mahărilor PD şi PNLdin 2004, este şi mai revelatoare.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

  • Draghi Puterity  On 28 noiembrie 2009 at 10:52

    Ai uitat PIN/PC-isti… 😉 Se pare ca in Romania daca e sa ajungem vreodata sa solutia corecta, aceasta se intampla doar dupa ce le-am epuizat pe toate cele gresite.

    • conumishu  On 28 noiembrie 2009 at 21:02

      Nu eu. Toate sînt citate din Geoană de la mitingul de la Braşov. PIN nu mai există, zic eu. Tot partidul, adică Guşă + Şandru, e la PSD acum. PC este o glumă, dar cu mogul necesar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: