Scîrbirea

Scriam cu mai puţin de 3 săptămîni în urmă:

„Am o presimţire… certă… cum că facţiunea cea mai agresivă va pierde. 

 Trăsătura comună, permanentă, a celor 2 tabere ad hoc (băseştii şi majoritatea) precum şi a străinilor e reprezentată de dispreţul ancilar, respectiv de latifundiar, faţă de oamenii acestui pămînt.

Oricare dintre hahalerele acceptate se va alege, tot albastru îi va fi puţinul viitor de conducător. Cu cît isteria îi va încerca mai mult acum, în campanie, cu atît mai vizbil va fi jegul de sub ţoalele de împrumut. Iar aceasta e o etapă necesară, vremea cînd  „fonfii şi flecarii, găgăuţii şi guşaţii, bâlbâiţi cu gura strâmbă” nu mai au cum să ascundă hidoşenia ce sînt. Scîrba majorităţii adevărate creşte mai repede decît se tîmpesc activiştii. ”

Cred că scîrba este acum  deplină.

I-a dat Băsescu un pumn în gură unui puşti? Au trucat o înregistrare video ai lui Patriciu? L-au prins într-o capcană pe Băsescu la Realitatea (care l-a pupat în cur şi-i vîna adversarii pînă mai ieri)? I-au ridicat mingea la fileu ca să apară în zilele următoare o dovadă plauzibilă a trucajului pentru ca să-l termine pe Geoană?

Ce mai contează. Mi-era frică, vorba vine – interesul meu pentru rezultatul acestor alegeri e nul –  că alde Geoană confundă alegerile prezidenţiale cu cele parlamentare. Ar fi fost încă bine. Iată că, nici 24 de ore mai tîrziu, gunoiul explodează.

Băsescu e un golan? Da. Ştiam. Dar mai ales ştiaţi voi, aliaţii lui care încercaţi şi reuşeaţi să convingeţi ţara că scena cu plînsul, dragă Teo – ce rău îmi pare că mori, era sinceră. Curvelor ! Guşă, unde erai ? Tăriceanu, ce făceai? Zoe, erai surdă? Patapieviciule(*), scriai cărţi? Patriciu, munceai? Bogdan Teodorescu, ce mîncai? Curve!

Acum sînteţi în spatele lui Geoană, care nu pare golan, dar vă are pe voi sprijin. Ar trebui să ne facem cruce şi să scuipăm în sîn. Da, îl împingeţi pe Crin să vorbească pentru voi pentru că e mai suportabil, fără să ştie cîtă ură acumulează din partea voastră pentru că multe acuze pe care le aduce vă sînt de fapt adresate şi voi ştiţi bine, chiar dacă pozaţi în civilizaţi.

Ruşinos. De ce e nevoie de mizeria asta, nu cîştigă Geoană fără aşa ceva? Atunci mai bine pierde decît să cîştige astfel. Aţi bătut palma la ceva care depăşeşte miza obişnuită a ciosvîrtei lăsată de străini vouă? Suspect, foarte suspect. O vînzoleală de viermi. Noroc că şi derbedeii ceilalţi nu sînt mai breji. Deturnaţi atenţia de la drama reală a ţării print-un circ de 3 lei. Cînd puţinii profesionişti cinstiţi au fost îndepărtaţi de politruci, ce ar trebui să aşteptăm?

Azi am primit răspunsul, dacă mai era nevoie.

Oribilă perioadă va urma, indiferent care combinaţie de bandiţi se va încropi.


(*) –
ăsta nu e cu Geoană acum, e doar un exemplu de intelectual porc

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

 • Draghi Puterity  On 27 noiembrie 2009 at 14:23

  Ce parere ai de numirea lui Dacian Ciolos comisar pentru agricultura? Eu zic ca ar putea fi o veste buna.

  • conumishu  On 27 noiembrie 2009 at 18:42

   Desigur, iaurtul Danone ne va fi mai accesibil.

   Da, ai dreptate, cred că nu are cum să strice. Dar, pînă mor, am nevoie de aer, apă şi mîncare ca să exist. Asta nu înseamnă că am de ales.

   Dacă ar fi pe alese… ştii. Regulile UE nu sînt legile fizicii sau ale biologiei, dar vor să pară aşa. Necesitatea UE nu există, dar toţi în jur acţionează de parcă ar fi dincolo de orice discuţie. Nu numai că nu există o linie critică permanentă, ca opoziţia într-un parlament, de exemplu, sau ca antiteza în dialectică, dar şi răsfiratele împotriviri sînt luate în rîs. Consolidarea structurii care se petrece sub ochii mei nu-mi este pe plac şi mi-e greu să cred că Cioloş ar putea fi mai mult pentru România decît încă un comisar.

 • Draghi Puterity  On 28 noiembrie 2009 at 15:59

  Uite o stire interesanta:

  http://antena3.ro/stiri/cultura/the-independent-nominalizarea-lui-dacian-ciolos-una-din-cele-mai-curioase-decizii_86151.html

  Sau cum zicea Le Chiffre lui James Bond: I’m afraid that your friend Mathis is really … my friend Mathis.

  • conumishu  On 28 noiembrie 2009 at 21:08

   Bulibăşeală normală pentru Noul Babilon. Bine măcar că îl consideră o propunere a statului român, indiferent pentru cine lucrează.

   Francezii nu mai pot păstra mult avantajul financiar pentru agricultură, fac pipi împotriva vîntului globalist. Trag de timp, atît.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: