Mătrăşiţi ratingiştii !

Cea mai periculoasă specie vizibilă. Mai sînt şi invizibilii sau puţin vizibilii. Care se folosesc din greu de ratingişti.

Cele mai evidente forme de manifestare sînt reprezentate chiar de agenţiile de rating. Există însă şi ratingişti neomologaţi oficial care pot fi mai răi: agenţii guvernamentale, comisii ad hoc sau permanente, onguri, instituţii cu aşa-zis caracter ştiinţific şi combinaţii diverse între acestea. Combinaţii = complicităţi.

Reţeaua puterii din penumbră se bazează pe acest mod de operare. Din acest motiv bursele nu mai au nici o semnificaţie, drepturile politice au devenit tendinţe de modă, activităţi economice corecte sînt făcute praf, teorii „ştiinţifice” abracadabrante devin legitime (mai ales devin finanţabile).

Ratingiştii au întotdeauna stăpîn şi pretind întotdeauna că sînt independenţi.

În caz de SUA, de exemplu, alde Moody au sugerat timid, preţ de o zi, două, că ratingul AAA pentru datoriile americane ar putea fi puţin cam prea bun. După care au tăcut cînd au fost luaţi de urechi. Administraţia SUA recunoaşte cu nonşalanţă că se va dubla datoria publică în următorul deceniu, deşi de pe acum cifra este astronomică. Deficitul bugetar va atinge 33% anul acesta. Datoria SUA rămîne cea mai bună din lume, of course.

În caz de România, o babă agresivă şi un rîrîit chel şi ras pe cap (ăştia au ieşit în faţă ca păduchii, cabala e reprezentată chiar de parazitul numit agenţie) au găsit metoda pentru asasinarea Institutului Cantacuzino. Respectivele lepădături lucrează pentru ANM – Agenţia Naţională a Medicamentului. Cînd isteria cu gripa A (part two)  era în toi, prin noiembrie, aflam şi eu că România face parte din grupul select de 8 ţări care pot produce toată gama de vaccinuri necesare.  Cum produsele respective sînt la fel de bune ca importurile (nu discut despre vaccinarea pentru a preveni îmbolnăvirea cu gripe umflate cu pompa mediatică, mă interesează vaccinurile cu adevărat necesare), dacă nu cumva mai bune, atunci ratingiştii au schimbat criteriile de aprobare a echipamentelor cu care se obţin, în aşa fel încît să aibă motiv să nu mai permită institutului să le realizeze. Mătrăşirea imediată a unei asemenea agenţii criminale! 

Poate mai revin, acum mi-e silă.

P.S.  Poliţistul care  a pălmuit-o pe profesoara ţigancă trebuie dat afară, fără menajamente. Ţigănia (cuvîntul pentru comportament neadecvat) nu se elimină cu palma, nici măcar prezidenţială, la fel cum curvăsăria ungurească, cu moft şi metodă, dar, vezi Doamne, cu maneră nu poate fi eliminată prin forţă. Adevărul trist e că în teritoriile ocupate de şovinismul ungar şi în enclavele ţigăneşti nu se respectă legile. Punct. Poliţiştii, procurorii, judecătorii trebuie să acţioneză pentru aplicarea legilor prin metode legale. Poliţia e a statului român, nu e o forţă privatizată a ungurimii care vrea să purifice etnic regiunea autonomă. M-am săturat de trădătorii mizerabili care termină ţara cu metodă, lasă să apară şi să se dezvolte tensiuni care vor exploda în conflicte, tocmai pentru că se doresc aceste conflicte. Privesc la A3 şi nu-mi vine să cred. Animalul Guşă nu vede cum un poliţist loveşte deliberat, calculat, o persoană.  Nu, gata, puroiul dă în cangrenă! Adevărul e că subiectul se potriveşte cu titlul. Băgătorii în seamă ipocriţi, ticăloşi, vînduţi, care populează politicul românesc, mestecă propagandistic toate imbecilităţile cu schepsis, ambalate sub formă de drepturi ale omului minoritar, pentru ca, după aceea, să joace cartea rasismului abia mascat pentru că ştiu că diversiunea dă bine la gloata condusă în prăpastie exact de ei, toţi aceşti lachei care parazitează şi distrug cu adevărat societatea trebuie mătrăşiţi.

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: