UEa macoveică

Miră pe cineva (cretinii excluși) dacă comisia ueistă laudă DNA și acțiunea de tîlhari în disperată nevoie de o deturnare a atenției (cea cu umilirea noastră, a tuturor, prin circul terorist în care vameșii au fost tratați ca mistreții prinși la înghesuială pe „domeniile” măcelarului Țiriac), aceeași comisie de macovei fără țară criticînd în schimb parlamentul național?

E vorba despre „raportul despre justiție”, dacă nu vă doare în cot de el. Atitudine normală, de altfel, trebuie menționat doar ca o ilustrare periodic enervantă a nenumăratelor forme de parazitism „comunitar” cu schepsis, monitorizări cum ar veni, necesare pentru ca niciodată să nu se poată ieși din ghearele nulităților lacome, paravan pentru ca adevărații sugători de vlagă românească să poată să se înfrupte la nesfîrșit. Cred ei.

Nu vom evita conținutul cupei cu otravă, o vom goli probabil pînă la fund, prea cuminți, prea zăpăciți de operatorii de alba-neagra. Însă sfîrșitul acestei monstruozități antiumane și antinaționale va fi la fel de spectaculos pe cît îi este de mare ticăloșia diavolească. Ferice de cei care vor supraviețui molimei, să sperăm că vor căpăta anticorpi pentru multe generații.

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: