Porcărie globalistă pentru prostovani

„Întoarcerea armelor” de către diplomați libieni și acceptarea situației, absurde dpv al regulilor diplomației, de către organizații sub egida ONU (cel puțin) reprezintă încă un semnal îngrijorător, o bună indicație cu privire la halul de confuzie deliberată către care ne împing globaliștii.

Reprezentanții diplomatici ai unui stat suveran pot să-și dea demisia, apoi n-au decît să țină conferințe de presă sau să-și exprime dezacordul cu propriul guvern cum doresc ca persoane particulare, dar nu pot să pretindă că reprezintă „poporul” (sau pe oricine altcineva decît autoritățile recunoscute pe plan internațional) și să continue să ocupe postul diplomatic respectiv.

Nu mai vrea persoana să servească guvernul respectiv, foarte bine, lasă locul liber, indiferent că se află în post la o ambasadă sau pe lîngă o organizație internațională. Nu îi place vreunei țări de Libia și guvernul ei, foarte bine, să rupă relațiile. N-au decît să recunoască după aceea guverne în exil sau ce vrea mușchii lor. La fel, Libia poate fi exclusă din organizații internaționale dacă se poate dovedi că a încălcat reguli statuate. Dar nu accepți demisionarul ca pe un reprezentat valabil… al cui!?

Porcărie globalistă foarte transparentă. (Ne putem lăuda cu priorități în domeniu – vezi „ambasadorul golanilor” la Paris, Paleologu seniorul.) Cît de proști îi cred sforarii pe oameni? Sau, mult mai îngrijorător, cît de neinformați, în vecinătate cu prostia, chiar sînt mulți dintre noi?

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: