Va veni blestemul și asupra voastră

Criminalii FMIști măcelăresc spitalele românești și aruncă bolnavii în stradă.

Vine ea, plata adevărată. Veți fi blestemați, voi și neamul vostru.

Prea cretini în lăcomia voastră autojustificată cu ură, pentru că așa înțelegeți să răspundeți la durerea celor pe care îi călcați în picioare, nu înțelegeți de fapt nimic. Din acest motiv meritați să fiți numite bestii. Bestii oribile, cu toată uniforma voastră costum.

Complici locali, la fel de cretini și lacomi pe resturi, veți fi blestemați.

Idioți profunzi, cei care aveți destul, nu participați direct la crimă, dar vă convine situația și ajutați la menținerea ei prin „justificări” jignitoare la adresa celor amărîți și călăriți, vă avertizez că există grade și în complicitate și că totul se plătește, chiar după ce vă vine mintea la cap și sufletul la locul lui. Dacă vă vine.

 Oare chiar au pierit toți românii?

Anunțuri
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

 • bogdan  On 3 Aprilie 2011 at 20:24

  Până la urmă, care este motivația oficială, de ce se închid spitalele?

 • conumishu  On 4 Aprilie 2011 at 17:52

  Epidemie de FMI.

 • Marcel  On 4 Aprilie 2011 at 21:16

  O posibilitate ar fi conditionarea finantarii studiilor in invatamantul superior medical. Daca statul plateste studiile, el nu este obligat sa o faca in mod gratuit, daca aceasta nu ar fi in interesul general pe care acesta il reprezinta. Daca statul ar prezenta studentului un contract prin care sa-si asume achitarea valorii studiilor, studentului revenindu-i obligatia ca dupa terminarea facultatii sa profeseze un numar de ani in Romania, in caz contrar fiind obligat la plata contravlorii acestora esalonat – cred ca nu i s-ar incalca studentului nici un drept. Nu ar fi o ‘legare de glie’, pentru ca acesta ar putea pleca oricand sa profeseze in strainatate, unde pe un salariu bun ar putea achita contravaloarea studiilor facute in tara. Pe de alta parte, s-ar repara o nedreptate – in sistemul actual un muncitor din constructii, sau un vanzator cu salariul minim pe economie este taxat de stat pentru a se plati de la buget studiile unor oameni care viseaza sa se realizeze profesional (si material) in strainatate si, in plus ar asigura sistemul medical cu o parte din personalul necesar.
  Daca vorbim despre situatia generala, cred ca o abordare selectiva in politica de imigrare este doar in aparenta in interesul tarilor care o practica . Este adevarat ca aceste tari sunt scutite de nevoia de a mai plati pentru pregatirea cadrelor cu inalta calificare, dar lipsa acestor cadre din tarile de origine (in special din tarile africane) ingreuneaza dezvoltarea in aceste societati si efectul este in cele din urma si pe termen lung cresterea presiunii fluxului de emigranti spre tarile bogate.

 • conumishu  On 5 Aprilie 2011 at 19:45

  Noi ne aflăm într-o situație mai ingrată decît o țară africană. Cum e normal cînd politica oficială o reprezintă deznaționalizarea.

  Ceaușescu a practicat sistemul pentru emigranții de origine germană. Mamă, ce indignare „colectivă” a mai fost.

  Americanii, mai șmecheri, te fac să te împrumuți ca să studiezi (nimeni nu dă doi bani – cu excepția guvernului federal care dă mai mulți – pe discriminații pozitiv care primesc locuri pe ochi căprui). Tu vrei să-ți asumi riscul, iar singurul loc unde poți, eventual, să scoți suficient de mulți bani pentru a plăti și continua să-ți faci meseria e la ei. A, ai fost un naiv care a trecut prin facultate că e mai bine așa și acum te trezești privit ca inutil, nasol, bancherul să trăiască!

  Sugestia ar fi bună ca parte din gardul pe care trebuie să-l ridicăm în jurul curții. Societatea asta globalist-deschisă seamănă prea mult a viol după intrare prin efracție ca să ne permitem doar soluții punctuale. Cum nici măcar nu avem voie să definim un interes național, rămînem în stadiul de …

  Sau „absorbim” fonduri UE (în raport de 1 la 10 din cît plătim bir acestei organizații, vezi Doamne, pentru că nu ne pricepem să o stoarcem eficient). Prea multă complicitate, a tuturor membrilor establișmentului, ca să poată spera cineva la vreo soluție de la ei.

  Oamenii trebuie însă să spere, pentru că există o rațiune a speranței dincolo de aparentul joc de cuvinte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: