Mai vreți ceva ?

Uite acum măcăne Băsescu.

Cu ce a început ? Cu amenințarea foarte reală că sîntem la mîna băncilor străine și trebuie „să fim foarte atenți”. În concluzie, trebuie să distrugem parlamentul, administrarea teritorială, să dăm afară.

Bye, bye, ne vedem la război.

 

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

 • Draghi Puterity  On 22 Iunie 2011 at 17:58

  Si cine puii mei ne-a dat pe mana bancilor straine? Cine a fost negociatorul shef cu BM care s-a angajat in numele Romaniei ca va elimina bancile romanesti de pe piatza romaneasca?

 • conumishu  On 22 Iunie 2011 at 21:01

  Nu-l absolvă nimeni pe Băsescu. De nimic.

  Dar e corect să înceapă cu amenințarea respectivă, chiar specific, ca în port.

  Pe urmă, ce a comis dumnealui, vine într-un șir de cedări criminale, începute cînd el era mititel și continuate la fel de îndrăcit cînd era la uscat, înainte de a deveni el presidente.

  Eu nu am să înțeleg vreodată de ce ar trebui să acceptăm tot felul de acorduri care ne sînt nefavorabile. Dacă alții sînt mai breji, de ce nu le denunță ?

  Nu există variantă printre predecesorii sau continuatorii lui Băsescu și știi asta. E doar o chestie de timp pînă la răsturnare, confruntare, dezastru, eliberare sau toate la un loc.

  Dar nu cu ăștia – toți ăștia.

 • Draghi Puterity  On 23 Iunie 2011 at 13:58

  Milosevici si sarbii au incercat-o. Daca lor nu le-a reusit, noua de ce ne-ar reusi? Sau intrevezi tu o fereastra de oportunitate instorica acum la reasezarea ordinii mondiale?

 • conumishu  On 23 Iunie 2011 at 18:17

  Nu știu dacă ne va reuși, de unde să am curajul nebun să îndrăznesc o asemenea afirmație. Am doar o încredere (adesea îmi pare absurdă) în capacitatea oamenilor de a înfrînge orice schemă, orice barieră inventată tot de ei.

  Sîrbii au încercat, așa este, nu a fost doar un război pentru teritoriu. Într-un fel, nu au fost învinși, doar trădarea cea mai mizerabilă a reușit eventual. Și, fără supărare, au fost prea buni, au ezitat. De la început ar fi trebuit să renunțe la Iugoslavia, să termine cu mizeriile administrative ale lui Tito, să lipească Muntenegru la Serbia, să-și taie părțile din Bosnia și Croația care erau ale lor. Cu intervenția masivă și decisivă a armatei Iugoslaviei (Serbia), cu generalii și alți maimuțoi de agenți pe față ai altora îndepărtați imediat. Utopia Iugoslaviei, decentă ca idee, i-a pierdut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: