NU

Un NU categoric regiunilor impuse de UE prin Băsescu și cu aprobarea mieunată a opoziției de paradă !

Regionalizarea teritoriului reprezintă o agresiune la adresa României. Nu mai putem accepta amestecul și presiunile externe care urmăresc slăbirea decisivă a controlului statului român asupra teritoriului național.

Nu putem accepta semințe de Kosovo în solul țării. Și nu le vom accepta.

Nu punem botul la minciuna slăbuță cu avantajele economice care, cică, ar decurge. Cu ce bani, ăia de nu ajung să cîrpească Grecia și cu jumate din UE la coadă în așteptarea colapsului ? Sau cele 7+ miliarde de euro pe care le-am plătit cotizație din 2007, din care s-a întors 1 (unu), în parte ca plată pentru consultanța paraziților comunitari? Bă, faceți pași că prea îmi crește nivelul adrenalinei.

Aberațiile fantasmagorice ale lui Băsescu sînt tot mai greu de înțeles. Nu știu ce crede, el sau consilierii, că va obține, nu știu cît de șmecher se crede, poate chiar infailibil, dar se joacă cu focul. Poate că i-ar plăcea să pună foc, eu sper că nu, dar prostia sau nebunia puterii nu scuză.

Șantajul udemerist trebuie terminat. Dacă nu se poate altfel, atunci cu tot cu UDMR. Ce îi tot băgăm în seamă cînd de mulți ani a devenit evident că nu reprezintă nimic altceva decît fațada în spatele căreia puterea imperială ueistă vrea să redeseneze harta doritului imperiu al conțopiștilor? Vor să pună mîna pe arme, cum amenința un derbedeu de-al lor? Eu zic să încerce. Eventual să-și aducă și echipa de filmare din Irlanda, ca la Tîrgu Mureș în 1990. Dar să nu mai spere că îi scapă armata română care i-a zburătăcit atunci, acum nu ar mai avea norocul ăsta. Mai ales că nu prea mai avem armată, e și ocupată prin Asia, și va trebui să ne descurcăm cu mijloace mai puțin structurate și ceva mai emoționale.

Ce naiba vreți, globaliști jegoși? Vreți un circ, vreți sînge, vă e prea frică de Iran și credeți că persecutarea românilor ar fi un show planetar mai controlabil? Vreți o demonstrație disciplinară prin care să se înțeleagă că nu veți ezita să folosiți forța și în cercul turmei de (mostly) albi, creștini, ueuropeni, favorizații de pînă mai ieri? Vreți să arătați cum pîndește pericolul naționalist, mai ceva ca islamo-fascismul și terorismul al-qaedist? Hai, dați-i drumul, poate că a venit vremea dansului, că prea vă credeți zmeii-zmeilor și strauss-kahnii menajerelor !

Să revenim.

Fără regiuni ! NU haosului programat ! Stop modificărilor permanente, reformelor de rahat, mișculației de activiști borîți care nu există decît pentru a strica tot ! Marș de aici komisari și trepăduși !

Ajunge.

P.S. A3 a devenit ultima cloacă. Nu știu ce a emis Băsescu ieri despre Hohenzollern, dar să lingi în găoaza celui mai mare trădător în viață, cum o face acum păduchelnița asta, cu gîzii, șnecherii, urșii, chireacii și ceilalți insuportabili controller-i ai ei, cu condicuța lungă cît lista averilor bulibașei regale, e peste poate.

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: