Jegul din ecran, drama din jur, blestemul din trecut

Împuțiciunea antiromânească se amplifică la postul șnecherilor (A3). Nu se mai mulțumesc să lingă gaura murdară a marelui trădător regal, acum au apărut atacurile împotriva lui Ion Antonescu. Normal. Hamurile externe care trag gloaba se văd din satelit. Au găsit și un căcăcios liberal (GDSist și fondator alianțo-civist de felul lui) în spatele căruia să se pitească, individ care a produs el o scrisoare deschisă așa că, n’așa, avem „știre” pe care să o comentăm, dezbatem, ștergem la fund.

Ciuma antiromânească cea mai virulentă se vrea a-mi fi vîndută drept salvarea României !? Mai mari șanse să devin poponar și să i-o trag la umbriș lui Bernard Henri-Lévy.

Cît de proaspete revin cauzele profunde ale realegerii lui Băsescu din 2009. Între cele 3 ursitoare ale morții care au ocupat scena politicii de partid ca o balegă în mijlocul drumului nu există decît contra-alegerea produsă de vîrful de scîrbă. Odioși.

E mai priceput la politică Vanghelie decît toată sclifosimea șefimii PSD-iste, partidul-vacă, deșelat de piticul cu spume liberal. După cum le place, de altfel, doar nu e nici o diferență în fandoseală, de stăpîni sau de preacurvie (la stil). Incredibil, liberalii (cu ștampila aprobatoare a tăcerii partidului-remorcă Ponta) reușesc să-l facă pe Băsescu să pară mai patriot ! Asta este cea mai mare contraperformanță imaginabilă. Dar ce le pasă pesedeilor ? Dumnealor sînt cu urechea la Washington sau la Bruxelles, ca și ceilalți. Aici, oricine poate să scuipe pe România, pe istoria ei, pe noi.

Probabil unii ar accepta și regat, mizerie perfectă pentru domnia cea mai lăfăită a tuturor minorităților. Măcar acum știu care e limita absolută, ușor identificabilă, la care voi ști să mă opresc cu auto-compromisul. Cu orice preț.

Ar trebui să-i întrebe cineva de la obraz pe domnișorii liberali dacă vor să reinstaureze regatul, prea se cred șmecheri (cu m). Pe idoții de la PSD e inutil să-i mai întrebe cineva ceva. (Notă: Iliescu nu se pune la PSD, de această dată, ura lui împotriva lui Antonescu e mult mai veche, prea înrădăcinată. Oricum, el rămîne responsabil pentru reabilitarea pacepelor și împiedicarea reabilitării mareșalului. Tot el e responsabil și pentru wieselizarea României și începerea drumului în genunchi care ne-a dus la a accepta pecetea rușinoasă de popor genocidar.)

În vremea asta, omenirea se află pe muchie de cuțit, fiecare nouă săptămînă poate aduce evenimentul declanșator de la care…

Anunțuri
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: