„Fan Șnecher”

Ha.

Adicătelea, Badea se trezește în plină emisiune să ne spună o întîmplare, haioasă cică. După ce a primit un SMS la fix de la Ciutacu.

Se făcea că Badea se afla cu Gîdea la o plimbare pe culoarele instituției (sau în alt loc, nici el nu mai știa – scleroza, deh). Alături și cu Ciutacu. Gîdea bătea apropouri către Ciutacu că pleacă Ursu în vacanță și îi trebuie cineva să țină emisiune sîmbătă. Ciutacu surd. Gîdea insistă, Ciutacu și mai surd.

Badea martor, se-nțelege.

Ajungem la problemă. Ciutacu nu se lasă convins (de șeful lui vizibil), Gîdea renunță. Ni se spune apoi că Gîdea îl va găsi pe săritorul Niels, dispus să preia dumnealui povara. Care domn, pe cine să invite el în emisiune, păi pe… Ciutacu, care de această dată nu poate refuza așa onor. Aici rîdem (scrie pe plăcuță).

Revenim la Badea și la clu. Badea ne declară că e fan Șnecher, după ce, aflăm tot acum, la început îl găsea antipatic și s-a crucit de ce îl aduce Gîdea pe post.  Gîdea, Ciutacu, Șnecher (Ursu mai la coadă, că are ceafa prea groasă) controlleri umanizați la minut prin audiența lui Mircea Badea către popor. Frumos momentul Șnecher. Cam gros, dar remarcăm strădania. Cum remarcăm și umerii largi pe care încap pînă și epoleți de generalissim, nu ca ai fanului Mircea, băiat finuț, de comitet.

Așa, așa.

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

 • conumishu  On 13 iulie 2011 at 20:01

  Tot în seara respectivă, cu cîteva ore înainte, Ursu-cel-ce-pleacă-în-vacanță, imperturbabil deasupra cefii care nu mai încape între guler și țeastă, reușise să-l înfurie pe Ilie Șerbănescu de se făcuse omul roșu la față. Pe ce temă? Un „fleac”, Șerbănescu încerca, a n-a oară, să trimită mesajul logic cum că nu poți plăti în veci datoriile cînd sursa de bani, economia, se află integral sub control străin. Ursu bruia.

 • Draghi Puterity  On 13 iulie 2011 at 22:05

  In vremurile astea tulburi are nevoie si Mossadul (sau care mai e agentia / agentiile pentru care presteaza Niels acum, oficial si neoficial) de o televiziune in Romania. La VA e cineva care il cunoaste bine, de dinainte de ’89 (BTW legenda actuala e ca el a invatat romaneste abia acum cativa ani). Poate ne povesteste candva mai multe 😉

 • conumishu  On 13 iulie 2011 at 22:34

  A invatat bine, daca e asa (prea bine 🙂 ). Nu e chiar de Rahova sau Balta Alba, dar se straduieste si cu argoul bucurestean.

  Eu nu inteleg de ce sta asa de la vedere, chit ca e mai bun showman ca multi constipati din bransa tv.

  Oricum, infratirea e totala. Sa ne traiasca!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: