Arde cu voie de la poliție

Aia londoneză, britanică. Căreia i s-a dat acum mînă liberă să înceapă represiunea, după ce a fost ținută în frîu ca să nu împiedice răspîndirea unei răbufniri „subculturale” ce a venit la fix pentru ticăloasa congregație de gangsteri economici și politici.

Aceasta e rețeta nazismului. După mine, întîmplările din Anglia dau semnalul practic (cel simbolic a fost crima cu dichis din Norvegia) pentru faza cea mai cruntă a experimentului criminal sub care a căzut așa-zisa civilizație occidentală. „Așa-zisa” pentru că o adevărată civilizație ar trebui să fie mai bine protejată, față de prostie în primul rînd.

Sigur, nazismul prezentului vînează puritatea rasială în numele amestecului și rade orice legătură cu trecutul în numele progresului. Pare mai bolșevic decît alde Trotski. Și ? Rezultatele contează, ideologiile se aruncă după ce au fost folosite.

Am auzit că se va întruni de urgență consiliul de securitate al ONU ca să dea o declarație de aspră condamnare a guvernului britanic. Se zvonește că Sarkozy va recunoaște o delegație de protestanți din Croydon (sau alt district londonez, nu ne împiedicăm în detalii) drept reprezentanți legitimi ai poporului englez față cu tirania bicefală Elisabeta a II-a – David Cameron. Așa ar fi normal. Toți patrioții români sînt rugați să dea cîte 1 RON pentru plata combustibilului necesar ca să mutăm fregata mai spre Marea Nordului (cu puțin noroc, dacă nu se scufundă, poate amarează de unde a plecat, în Anglia eliberată; tot rablă).

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: