Bravo

Dacă v-au plătit sprijinitorii cei adevărați ai lui Băsescu, își vor scoate investiția.

Niciodată, repet, niciodată, nici măcar cu pistolul la tîmplă, nu aș vota o bandă care pune marea găoază, trădătorul infect al neamului, pe Mihai de Hohenzollern, pe un piedestal al demnității și înaltei conștiințe. Test mai simplu pentru identificarea slugilor străinilor decît ploconirea la mumia penibilă, insultă mai groasă decît asta, pentru mine nu există.

O țară pierdută, un neam în derivă. Vor mai veni și altele, pentru că prostia, trădarea, abjecția se plătesc și de către nevinovați.

Păcat că nu ne cunoaștem istoria. Nu ar fi oprit ticăloșia cocoțării nenorocitului criminal drept mare personalitate salvatoare (!?), lucrătura aparținînd acelorași care l-au manipulat atunci să arunce o țară în haos și zeci de mii de soldați pe drumul Siberiei și morții. Dar ne-ar ajuta să ne mobilizăm în interiorul nostru, scrîșnind din dinți, pentru a le face ocupanților misiunea infinit mai grea.

Se aude, băi Larry Watts, băiat de treabă și cu treabă ? Noi tot aici rămînem. Ne-ar plăcea să trăim liniștiți, dar dacă nu se poate… voi vă veți căra, cu coada între piciorele funderbunckilor și ale oricăruia din lungul șir de jigodii (plus operativii) pe care i-ați scuipat aici. Nu înțelegeți nimic. Probabil nici nu puteți. Hohenzollern, ha, ha, ha…

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: