De cînd e UE membră ONU ?

A devenit stat, a cerut să fie acceptată ca membru și n-am aflat noi ?

Maimuțoiul care se împopoțonează cu titlul de președinte al făcăturii se adresează adunării generale și se angajează în numele UE să facă și să dreagă. Numeroasele vaci (mai alternez cu oile, blegeala fiind similară) de supuși din (fostele) state componente ale UE rumegă liniștiți, incapabili să adune doi cu doi, să stabilească o conexiune între astfel de gesturi și viitorul lor. Cei mai mulți se vor trezi, în cîțiva ani, că ei de fapt și-au dorit să facă parte din SUE, ba unii nici nu-și vor mai aduce aminte că a existat și altceva. Ce am eu în comun cu dobitoci ca ăștia (cînd nu sînt ticăloși sadea), de ce trebuie să fiu obligat să coexist cu tot ce detest mai mult ? Întrebarea fiind retorică, răspund și la adevărata întrebare. Nu, n-am de gînd să plec de la mine de acasă, voi face tot posibilul să-i alung pe dumnealor. Simplu.

––

Unul dintre „patrioții” care face parte din bandele adunate de occidentali pentru a-l răsturna pe Gaddafi, într-o conferință de presă tot cu ocazia sesiunii ONU, declară că va propune adunăturii (consiliul de tranziție sau așa ceva) ca toate contractele petroliere mai mari de 3 milioane de dolari să fie supervizate de o agenție internațională !? Vorbim despre responsabili politici libieni, n’așa, care tocmai și-au „eliberat” țara și despre avuția naturală a țării lor ! Incredibil.

––

Sub pălărie se află președintele celui mai nou stat membru ONU – Sudanul de sud. Crapă de invidie toți de au jucat în vreun western că n-au avut neam pălărie ca a lu’ sud-sudanezu. Semne bune. Ce tradiții solide și pe ăștia… gata globalizați.
http://www.unmultimedia.org/tv/webcast/2011/09/south-sudan-general-debate-66th-session.html

––

Ban Ki Moon-ul a fost reales. Normal.

––

Trezește-te omenire că făt-frumos, dacă vine, ți-a pus gînd rău.

––

Atît de simplu: http://www.unmultimedia.org/tv/webcast/2011/09/bolivia-general-debate-66th-session.html

 

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: