Antonescu e principalul vinovat pentru criză

Ion. Crin ne va salva.

Ha și ha, ha !

Mă, jigodii cu haine întoarse ce v-ați mobilizat la comandă, de vreo lună încoace, pentru a încerca, din nou, să mutați atenția de la criminalii stăpîni străini, aceiași care ne pîndesc și, cînd pot, sfîrtecă, de la începutul României moderne, ce credeți că veți obține?

Unde erați, liberali cu coada sus, cînd s-ar fi putut termina domnia lui Băsescu, acum doi ani? Cîtă scremere pe voi atunci, cîte mofturi, cîtă porcărie cu „soluția” Johannis și cu pactul sare amară cu organizația UDMR ! Cît de greu vă urneați, lăsîndu-l doar pe Crin (onorabil atunci), să respecte minima parte de învoială.

Acum vor regat. Acesta e adevărul. Nu pot (știu și îi înfurie) să-și aleagă un președinte fără udemeriști și o formă sau alta de pedeliști. Păi, de ce să nu ne instaleze pe grumaz un vagabond, doar au mai operat trădarea, comandată de înalte curți imperiale, și în 1866. Ah, uitam, și atunci au eliminat un… dictator !

La peste 60 de ani de la abolirea regatului, la peste 130 de la un moment glorios care, după unii, aparține tot regilor, nu românilor, la aproape 100 de ani de la săvîrșirea României Mari, vreți să credem că totul s-a oprit la 1940, cu un mic puseu „glorios”, dar „lipsit de noroc”, la 23 august 1944, al ultimului Hohenzollern. Ar trebui să uităm tot jegul, toate compromisurile criminale, unele strecurate în tratatele de pace, bir abject pentru ca aceiași stăpîni străini să poată profita și de pe urma României Mari ?

Le-a cășunat unora, cu ură de ciocoi mici, pe Ion Antonescu și Nicolae Ceaușescu. Voi v-ați privit în oglindă ? Da, da, după ce vă aburcați pe scăunel, da, acolo, chestia aia mică și scrîșnită, blegeala umilă în fața străinului „investitor”, transpirația proaspătului tolerat în Rotary Club care va da mîna, după ce stă la coadă cu alți transpirați, cu „majestatea sa” (!), acolo vă aflați domniile voastre. Excepțiile contează, dar nu schimbă regula, o confirmă. Au, asemănarea cu inamicul declarat e prea mare ? Ce să-i faci, dom’le !

România eliberată va fi critică față de propria istorie, dar pentru că așa se procedează corect, nu pentru ca haitele de prădători să poată să se înfrupte din averea noastră în vreme ce noi vînăm vîntul bășit de Boia, condimentat de Paleologi și Djuvare, sau supervizat de domnul Watts. Iar critica o vor face istorici, pe îndelete, în nici un caz inspirată din protocolul (mai soft sau mai hard) după care se execută psy-op-urile antinaționale.


„Se vede bine inelul ?”

 

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: