Complotul bubei (în desfășurare)

Isărescu bate medalie jubiliară pentru Hohenzollern.

Onorabilul Chireac, notoriu pentru înaltul grad de onestitate, ne învață cum că mai de încredere instituție în România decît banca națională nu se egzistă, iar persoană care să se bucure de a mai înaltă credibilitate în țărișoară nu poate fi altul decît onorabilul și trilăturalnicul, majestatea sa neîncoronată, the one and only, the bravest and finest, luminosul Isărescu.

Credeam că diversiunea regalistă e una comună, stupidă poate, dar utilă pentru o bucățică de timp. Încep să mă întreb dacă unii nu o iau cam prea în serios și dacă nu mă prinde 2013 supus și în acte, nu numai în fapt ? Mă rog, ce mai contează, răbojul e plin de mult timp.

Tare mă înfioară și mă gîdilă la orgoliu cînd mi se dă de înțeles că însuși infailibilul, mult prea perfectul Isărescu Întîiul nu privește cu ochi răi pe mai micul său verișor din categoria regalității, declarate sau nu. M-ar interesa mai mult cîte prestații autoelogioase se angajează să execute, pe linie ierarhică, zidarii ăștia cu șorțuleț, cu cluburi pe la Roma, cu comisii trilaterale și consilii pentru relații externe (!? poate cu extratereștrii, că planeta au globoînfulecat-o), cu showroom la Davos și hunting parties bilderbergice (se dau vînați de către curioșii care, anual, îi demască, cu programul lor cu tot, de le merg fulgii). Poate tot pe bază de simpatii bilderbergice să fi pus tușa Lizzie o vorbă bună pentru conașu Mișu (a nu se confunda, rog frumos !), prea stătea stingher ordinul Pobeda fără o medalie jubiliară.

Încerc în final o detașare și întreb dacă nu s-ar putea, omenește vorbind, să ne mai lăsați în pace, voi de vă credeți români, indiferent ce prietenii vă leagă sau ce presiuni vin din afară ? Nu folosesc la nimic experimentele pe pielea amărîților, sînt doar de o cruzime cu moft.

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: