Ce mai e și cu prostia asta !?

Nu cred că am pomenit imbecilitate mai mare.

Cu toate acestea, iată că, cel puțin la americani, idioțenia (sau idiotizarea acută) continuă cu o nerușinare uimitoare chiar și pentru imunii la ridicol de peste baltă. Mă refer la „complotul” iranian care ar fi urmărit să-l asasineze pe ambasadorul saudit din SUA prin angajarea unui cartel al drogurilor mexican ce urma să execute operațiunea. Povestea se poate citi pe net.

Mi-aș pierde rămășița de demnitate dacă m-aș coborî pînă la a mă prinde în a diseca hoitul coțcăriei respective. Poate că se lasă cu război împotriva Iranului, poate dimpotrivă, nu mă interesează. O lume în care se recurge sau „trebuie” să se recurgă la asemenea cretinisme nu merită să existe, indiferent că fac parte din ea și voi suferi aceeași soartă. Punct.

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

  • Draghi Puterity  On 16 Octombrie 2011 at 11:15

    Guvernul Wall Street 2 (cunoscut uneori drept cabinetul Obama) vrea sa impuste doi iepuri dintr-o lovitura. Sa stearga de pe prima pagina a agendei publice miscarea „Occupy” si sa dea complexului militaro-industrial si lobby-ului Israelian ceea ce isi doresc ei cel mai mult, adica un raboi in Iran.

  • conumishu  On 16 Octombrie 2011 at 17:36

    O parte, cel putin, din occupy etc e ciudata. Unii zic ca e mana de Soros, altii zic despre cei care participa ca sint destepti si ca sa evite infiltrarile nu isi dezvaluie liderii/organizatorii si sint gata sa o lungeasca si raspindeasca suficient de mult (acum se afla undeva intre occupy orasele principale si occupy SUA) incit sa obtina ceva pentru alegerile de la anul (cruciale dupa mine, cu 1% sansa sa se aleaga un presedinte adevarat – Ron Paul).

    Daca se ajunge la razboi cu Iranul din asta… n-am o comparatie suficient de plastica pentru nivelul de inteligenta al (prea) multora.

    Mai e si scandalul cu arme de la ATF catre cartelurile mexicane, foarte recent, care ar trebui (ar fi trebuit) sa duca la demisii si arestari in lant, inclusiv demisia domnului Holden, zic eu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: