Prostime, atenție !

Prostime cu Logan trage pe dreapta cînd vine seniorul cu Jeepan ! Plecați capul și priviți în jos, nu aveți voie să tulburați liniștea seniorului care trece.

Nu aveam de gînd să menționez aici despre nenorocirea cu accidentul de circulație. Dar ce se scurge de 2 zile prin canalele mediote mă oripilează (și nu cred că am acumulat în total mai mult de o oră – o oră jumătate de infestare). Nu e vorba aici despre ținut partea, starea drumurilor (!?), statutul vedetei (!?!?), statistici stupide sau despre datul cu părerea mediotic ci de cu totul altceva.

Micul feudal Huidu, cel mult un baronet de la marginea aristocrației, trebuie scos, printr-o campanie ce frizează demența, drept nevinovat din principiu. Nu persoana, care posibil va primi o pedeapsă cu suspendare sau recomandare pentru tratament psihiatric. Nu, ideea că un ales designat ar putea fi tratat la fel cu prostimea, nu le dă pace curvelor mediote și mai ales stăpînilor lor, baronii cei grei, care construiesc din răsputeri noul despotism abject ale cărui efecte le simțim cu vîrf și îndesat.

Bona a fost trimisă la București cu salvare „de stat” (autentic – de la un microfon care ținea un bou), nu „privată” ca soției (ce-mi pasă !), adică bona e totuși plebee, chit că se află sub aripa nobilimii. Conducerea spitalului din Brașov ține „conferință de presă” și directorul dă lămuriri la tv despre cucuiul lui Huidu, normal. Nici vorbă ca „publicul” să fi fost ținut la curent cu detalii despre soarta unuia dintre cei 3 oameni mărunți cînd acesta încă mai trăia, în schimb o armată (de strînsură) media asedia spitalul ca să afle pe unde ies nobilii (s-au ales doar cu bona).

Abatere a atenției ? Desigur. Încă una, la cîte există, ce mai contează ? Aspect secundar. Cine a urmărit însă modul în care se abordează problema poate observa mesajul absolut infect care se vrea înfipt în capul prostimii proaste (eu mă consider prostime mai puțin proastă, evident, dar nu-mi folosește la nimic). Mesaj simplu: supunerea ta, prostime, a devenit un fapt de la sine înțeles. Tu vei plăti taxe pentru drumuri și poliție și spitale, dar nu vei avea parte de siguranță, protecție și salvare. Tu nu ești baschetbalist american și nici mic oligarh media. Mai ales, tu nu ești nici măcar un punct murdar pe umbra stăpînilor de deasupra acestor jucării.

Așadar, înțelege că aștrii i-au fost potrivnici lui Huidu (autentic). Nu celor 3 oameni morți în urma accidentului. Înțelege că respectivul va suferi îngrozitor, o moarte lentă pentru tot restul vieții (sună cum sună, dar nu-mi aparține, e un autentic produs orestian), spre deosebire de moartea scurtă, aproape o binecuvîntare, a victimelor. Pardon, am scris victime ? Nu, victima e cel căruia aștrii i-au fost ostili (autentic, repetat; repet și eu). Vina se distribuie apoi, în jos dinspre aștri, pînă la oricine altcineva. Așa vi se spune, așa să înțelegeți ! Noi trebuie să fim alături de Huidu – exact acum se transmite acest îndemn printr-o oficină, parol. Ceilalți, doar aparente victime în realitatea bizară ce ni se inoculează, nu există. Or fi avut și ei familie, urmași, oameni care i-au iubit. Aceștia să se bucure pentru suferința lor scurtă, să se bucure că dispăruții au fost scutiți de o viață de chin nobil. Culmea e că oficinele S-AR PUTEA SĂ AIBĂ DREPTATE ! Nu ni se lasă nici o șansă, nici măcar în gînd sau în suflet.

Prostime, ascultă de media, ascultă de expert, înțelege cauzele obiective, acceptă voia aștrilor, nu te îndoi de înțelepciunea celor de deasupra ta, supune-te !

Privesc cu groază în oglinda speciei.
Treziți-vă odată !

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: