I-auzi, ia, ce șoptește urechelnița

Radu Tudor e împotriva teoriilor „naționaliste” potrivit cărora am fi victima unui complot internațional, asta în fraza următoare celei în care l-a definit pe Franks drept un robot, cetățean străin, angajat al unei instituții financiar internaționale căruia/căreia i se rupe de eficiența soluțiilor pe care le impune aici. Dar foarte interesată să jumulească tot, să primească dobînzile la timp și ca România să cedeze absolut tot ce i-a mai rămas către corporațiile străine.

Da, teorie „naționalistă”. Corectă, domnule angajat al unui trust de presă acum pe față ancorat la o instituție străină (CNN) direct implicată în răspîndirea globalismului, prin FMI, cu legiunile imperiale și… prin propagandă. Corectă, domnule membru în Casa NATO, cumva o instituție internațională angajată în operațiuni brutale de poliție planetară (ilegale chiar conform propriului statut), care distruge state și indivizi, probabil tot din senin, la întîmplare, fără nici o urmă de corelație cu ideologia „dreptului de a proteja” clocită în aceleași centre de putere unde se promovează modelul economic asasin, centre ce impun lumii un sistem prin care o mare parte a ei se află îngenuncheată, centre de putere în care, întîmplător, își au sediile-mamă toate băncile globale, alea responsabile pînă la cer de crima economică ale cărei victime sînt „fraierii” care au impresia că mai au o țară și, mai ales, că e bine să ai o țară care să te apere de… de cine oare ?

Teorii „naționaliste” corecte, nenicule !

Cum le-au validat în emisiune Șerbănescu, Coșea, Corlățean, Pelican. De nevoie, realitatea nu mai poate fi ascunsă. Cum le-ai confirmat chiar matale, în fond, chiar dacă vrei să rupi adevărul conținutului de formă.

Văd că mai vrea să completeze… aștept… vreme de reclamă.

Na, că nu i-a mai rămas timp. Poate la vară. S-o fi înfundat urechelnița, oripilată de cît de brutal s-a spus lucrurilor pe nume.

Dar observ că e timp pentru un clip în care o voce mestecă cu viteza reclamelor la medicamente (partea cu – citiți cu atenție efectele secundare) cît de bine plătiți sînt conducătorii din ultimele redute de stat (energia !). I-auzi ? Ce coincidență ! Cam în pripă, probabil că s-a iscat tulburare mare printre controlleri.

Noroc că a mai avut timp Șerbănescu să spulbere și propaganda asta penibilă. Și s-au raliat și alții.

Controllerii de la A3 nu stăpînesc încă bine situația. Aștept purificarea. Ce faceți bă, Gîdea, Ciutacu, Niels, Ursu (și cei pe care nu-i vedem, dar vă simțim) ? Trezirea, bă ! Nu mai tolerați invitați care vă anulează propaganda.

Bine că au ajuns la atacarea definirii României ca stat național de către UDMR. Tot „teoriile naționaliste”, neîndoios, se înșeală sistematic și pe tema aceasta.

Loc de niscaiva contradicții logice pe acolo, neică Tudore ?

Acum se aude Băsescu, vocea FMI. Conform unei „teorii naționaliste”, desigur. Altfel, președinte ales democratic al României, stat național, independent, suveran și unitar, mă-nțelegi.

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: