„De ce nu ?”

Se va vedea de ce nu, zguduitură după zguduitură, revoltă după revoltă.

Dar… să ne punem în mintea lor.

Japonia, dinamitată de speculațiile lui Soros pe piața sud-est asiatică, a stat vreo 15 ani în stagnare, după ce ajunsese să dețină 4 bănci în primele 10 mondiale. A ținut dobînda de referință practic la zero și a avut tot zero creștere. O populație care îmbătrînea și îmbătrînește în continuare. O populație docilă, cu cei mai tineri spălați pe creier și dezrădăcinați (mai slab productivi în schimb). Seamănă cu starea UE de azi.

„Modelul” japonez posterior căderii din anii 90 pare o „soluție” ideală. 15 ani de așteptare pentru mulțime, timp să transforme UEa în SUE prin CUE – Corporația UE – cum indică semnele (poate mă învrednicesc cu o postare despre noul tratat – stabilirea mecanismului de securitate – care transformă statele zonei euro în acționari ai acestei corporații, condusă de un board de directori, după aceea le va termina, luîndu-le rațiunea de a fi, cea a gestionării banului propriu recoltat prin taxe). Statele minore din afara zonei (Anglia nu se pune; probabil va ieși prima din UE) au alunecat în zona crepusculară a dependenței aproape depline de „fondurile europene”, de fapt le-a fost luată deja posibilitatea de a funcționa autonom.

Băieții încearcă, ce-i al lor… să sperăm că nu e pus deoparte, după cum ar vrea. Ar fi treaba lor cum își pregătesc sfîrșitul, problema e că, la asemenea indicii, speranța că s-ar putea găsi printre ei forțe care să contribuie la o schimbare din interior tinde spre zero. Stupiditatea „măsurilor” nu poate să nu fie influențată de interesul morbid al fanaticilor (ajunși probabil în faza demenței) ideologiei corporatiste în a încerca, cu orice preț, subjugarea națiunilor europene, închise în acest azil pentru nebuni. Nebuni care au ocupat locurile medicilor și gardienilor și experimentează pe noi. Ceilalți, mai normali la cap, nu par capabili să-i poată opri.

Bancherimea deține puterea, dar fanaticii ăștia mă îngrijorează mai mult, nu au limite, dar nici frică. Ca nebunii.

––

Referendumul grec fuse înainte de a fi și se duse înainte de a veni. Cum vă place democrația fără lubrifiant din UE ?

––

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: