Finalul se apropie

1. Băncile austriece nu vor mai primi capital în țări din afara zonei euro (doar problemele le-au creat porcii  – PIIGS – din zona euro așa că-i pedepsim pe mujici; Vasilescu (ăl cu rugăciunile ca ultimă șansă, mînca rahat cum dă telefon banca lui Isărescu către băncile mamă și astea trimit imediat bani cînd scade rezerva de aici – acum nu le va mai da voie banca isărescului de acolo).

2. Lovitura de la Fondul Proprietatea, piratat de fonduri străine de investiții sub patronajul Franklin Templeton Investments cărora le-a fost încredințat managementul. Bandiții respectivi au prăbușit cursul acțiunilor fondului, investind și rezerva de capital (vreo 250 milioane euro) în acțiuni la… bănci austriece, care, asemenea tuturor băncilor, au căzut masiv de cînd cu criza. Acum, ca soluție, după ce au modificat statutul și au anulat ultimele măsuri de protecție pentru acționarii mici, bandiții Templeton au libertatea să vîndă (pe nimic, evident) participările pe care FP le are la Nuclear Electrica, Hidroelectrica, Alro, Petrom – adică valori adevărate, transferate criminal de statul român acestui fond ticălos (cică drept reparații istorice), care, iată, prin manipularea templetonilor se scurg la străini.

3. Privatizarea sistemului de sănătate către o haită de firme private de asigurări medicale.

Ce păzesc SRI și SIE ? Cînd au de gînd să acționeze împotriva terorismului economic străin în România ?

Dacă PSDiștii pot să declare că nu ei au produs FP, apărut în regimul Băsescu-Tăriceanu, cum au de gînd să recupereze, pentru statul român, pierderile ? Cum o vor face alături de complicii inițiali (liberalii) la inventarea respectivei porcării antiromânești ?

Când au de gînd adepții „proiectului USL” să anunțe masive naționalizări de bănci, capacități industriale și reîntoarcerea resurselor naturale sub stricta jurisdicție a statului român ?

Cînd vor anunța USLiștii ferma hotărîre de a anula toate legile aberante, indiferent ce căpușe străine vor fi lipsite de sîngele românesc cu care se îngrașă ?

––

Piigs de la A3, cu elitistul Marga de la Cluj asociat pe plasmă – viitor ministru, no doubt – apără (incredibil !) colonialismul bancheresc, în primitivismul abject al antibăsismului de fațadă, mască tot mai ruptă prin care încearcă ridicol să-și ascundă rolul de altă agentură a acelorași căpușe, agentură pusă tot mai clar (sau tot mai prost – depinde de unde privești) sub obrocul controller-ilor amintiți adesea pe aici. Noroc de Ilie Șerbănescu și Vlad Nistor (neașteptat, recunosc, de unde și senzația că s-a atins o nouă limită; poate și ca să dreagă prostia Margăi), prezenți în studio, care pur și simplu nu au mai suportat măgăria diversionistă și le-au tăiat-o scurt, cu oroare chiar, condamnînd ferm ticăloșia bancherească. Eu sper în discernămîntul multora, dar nu cred că mai există multe resurse de răbdare față de porcăria prezentului.

––

Idioții au pierdut pe bune șefia senatului. Ei, nu mă-nnebuni ! Serios ? Ce ciudat, ce neașteptat !

––

Americanii au trimis și ei un portavion în largul Siriei în plină zvonistică a unei așteptate invazii turce. Sirienii fac față aviației turce, nu și celei americane/NATO (+Israel, eventual). Dacă rușii sînt dispuși să-i ajute în caz că avioane americane sau israeliene se alătură turcilor, atunci am scăpat de criză. Și de orice alte probleme. Definitiv.

––

Continuăm. Vadim acum, față cu aspirantul de controller Dumitrescu (ar fi fost plin, dar… nu mai poate de-atîta străinătate). Despre „proiectul Israel în România”. Adică transferul masiv de populație din Israel în caz de distrugere masivă acolo, în vreme ce aici se face loc prin ruinare economică și colaps demografic. Plauzibil. De altfel, acum vreo 4-5 ani, CIA worldfactbook menționa o creștere de vreo 800 de mii a populației României (!?). Creșterea era în scripte, că românii dispar pe capete. Vreo 100 de mii erau români din Basarabia care au obținut cetățenia la cerere, restul, grosul lor, cine sînt ?

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

 • Draghi Puterity  On 26 Noiembrie 2011 at 18:41

  Apropo de „Israel in Romania” – ai remarcat ca Vadim le-a dat OK-ul?

 • Draghi Puterity  On 26 Noiembrie 2011 at 18:47

  Un link care te-ar putea interesa: http://www.criticatac.ro/11973/curaj-mai-mult-curaj/

 • conumishu  On 26 Noiembrie 2011 at 20:12

  Partea de analiza e interesanta, cealalta n-am citit-o cu atentie.
  ––
  Da, ok-ul l-a dat, dar cine nu l-ar da daca ii navaleste norul radioactiv (probabil generat initial de ei)? Pentru 400 de mii, adica evreii (urmasii) plecati de aici. Care oricum au devenit cetateni romani daca au vrut, gratie legislatiei foarte permisive si „societatii deschise” vraiste. In plus, detin masive proprietati imobiliare, direct sau prin organizatiile lor.

  „Noi” ne-am dat de mult tara. Acum se asteapta, tot mai nerabdator, sa plecam sau sa crapam pina nu mai raminem decit, cel mult, o minoritate. Sintem deja o minoritate politic vorbind pentru ca am cedat puterea politica de mult.

  Asa ca… discutii academice in ultima instanta, de facut nu facem nimic pentru a ne recistiga tara.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: