Unul cîte unul

Grecia dată pe mîna unei bancheropode. Italia dată pe mîna unei grozave bancheropode, membru al Trilateralei (precum Mugur), școlit de principala pepinieră de criminali financiari – Goldman-Sachs, fostă sculă UEistă.

Se pregătește Ungaria. Evident, ne va veni și nouă rîndul. Sînt curios ce jigodie de „tehnocrat” vor găsi.

Ratingul Ungariei sau pistolul bancheresc la tîmplă.

Cînd aud de pîrlitul Orban Viktor, urmaș scăpătat de magnat falit (ca să zic așa), mă gîndesc ce triste vremuri trăim. Singura arteră care îi mai ține în viață pe unguri sîntem noi, „împuțiții”. Iar cînd produc și ungurii un gest corect dpv economic, o fac pe mîna unui derbedeu ca ăsta, care, evident, nu știe cum și n-are cu ce să reziste bancherimii globaliste, pierdut în iluziile sale imperiale. Ungariei i s-a rezervat, cel mult, un loc de deschizător de uși pentru Austria, adevărat sălaș de bancherime, nici vorbă de colonizatoare a Transilvaniei sau ce alți gărgăuni se zbenguie prin capete de Orban (Viktor). Încă puțin și îl vor enerva pe alde Soros, care și așa privește Ungaria ca pe o bucățică bună de ronțăit, la o adică.

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

 • Draghi Puterity  On 30 noiembrie 2011 at 12:21

  Un comentariu preluat de pe un blog, ca sa intelegem ami bine cum stam:

  Mario Draghi si Mario Monti au lucrat pentru Goldman Sachs. Lucas Papademos nu a lucrat pentru Sachs, insa este acuzat ca, in timp ce era guvernator al Bancii Centrale a Greciei, ar fi inchis ochii la ajutorul pe care Goldman l-a dat in “aranjarea” conturilor Greciei.

  Mai precis, in 2001, Goldman ar fi ajutat autoritatile grecesti sa isi mascheze deficitul bugetar, sa il faca mai mic, astfel incat Grecia sa indeplineasca cele doua criterii principale de la Maastricht (deficit bugetar mai mic de 3 la suta din PIB; datorie publica mai mica decat 60 la suta din PIB) si sa sa fie eligibila pentru aderarea la euro. In calcularea deficitului la acea data, Goldman a ajutat Atena sa mascheze produsele financiare derivate.

  Cand, in 2009, Eurostat a facut un audit, a constatat ca deficitul Greciei era ametitor mai mare decat ceea ce declarasera pana atunci autoritatile-deficitul era de 12 la suta ! http://www.spiegel.de/international/europe/0,1518,676634,00.html
  In ceea ce il priveste pe Draghi , acesta a fost acuzat ca ar fi participat activ la operatiunile de mascare a deficitului Greciei.

  Goldman Sachs este acuzata ca ar fi facut acceasi operatiune-ascunderea produselor derivate-si in ceea ce priveste Italia.

  Deci „super Mario”, cum l-a numit presa pe Draghi, in functia de director al ECB (Banca Centrala Europeana!) mi se pare in postura de pompier piroman. Personal, cred ca Loerenzo Bini Smaghi ar fi fost mult mai potrivit (fost membru al boardului ECB, a demisionat, pt ca Italia ar fi fost supra-reprezentata in ECB)-un aristocrat, highly educated , cu o prezenta publica impresionanta; insa, nu e membru al Trilateralei, spre deosebire de Draghi )

 • conumishu  On 2 decembrie 2011 at 19:41

  Am inteles ca ne-au degradat si pe noi, cica o noua metoda de evaluare sau asa ceva, dar nu stiu direct.

  Nu vor sa stinga focul sau nu-si mai fac iluzii. Vor sa mentina puterea banchereasca in alt mod. Se pregatesc regimurile de mana forte. De fapt, cele mai bolnave minti cred ca e un moment potrivit pentru instaurarea statului global (satul global cel pasnic si idilic cu un t in plus, de la teroare).

  Trebuie tinute la indemana furcile si alte instrumente primare pentru „expertii” in derivative, piete secundare si alte escrocherii criminale, precum si pentru complicii lor politici.

  Tot varianta cu razboiul „necesar” pare cea mai bine inteleasa. Noroc sau „noroc” cu armele nucleare. Dar se lucreaza din greu la scheme care sa faca „viabil” razboiul intre mari puteri in era nucleara. Ar putea face schimb de experienta cu clientii sectiilor speciale din spitalele de psihiatrie. Daca nu au deja fructoase legaturi.

  In concluzie. Se aplica un plan in mai multe straturi. Sugrumare economica prin austeritate. Supunere prin suprimarea libertatilor politice (cu asmutirile obisnuite, divide etc), dezradacinare si irelevanta prin diluarea reprezentarii legitime in suprastate continentale. Razboi pe scara larga ca solutie finala. Nu cred ca se procedeaza cu multa coerenta sau cu mari sperante. Dar, se pare, varianta cedarii puterii si acceptarii ideii ca ne trebuie un cu totul alt sistem economic si politic nu are loc in universul mental al potentatilor de azi.

  Nivelul pueril al mesajelor-pilula (gen „super Mario”) se va intoarce (deja se intimpla) impotriva celor ce le produc. Halul de degradare al bazei de selectie se simte deja. La fel cum se simte compartimentarea „experta” si uciderea esentei morale din individ. Prostia la nivelul puterii e si un efect colateral al muncii de indobitocire in masa desfasurata de decenii. Feudalii de alta data poate rezistau mai bine holerei gratie argintului din vasele in care tineau apa, dar tot se molipseau. Cei de azi se molipsesc inevitabil de la superficialitatea vana pe care a raspindit-o masinaria puterii lor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: