Lagărul UEist s-a construit

Circul politic în care a eșuat dezastrul economic, produs al jafului incredibil prin care bancherimea a transferat o mare parte a planetei (cu tot cu locuitori) în buzunarul propriu, continuă cu agenții globaliști Merkel-Sarkozy (bad cop, good cop sau invers, amîndoi joacă prost și nu se înțelege) care forțează apariția statului unic ueist, ca soluție pentru… nimic.

Stat ce a fost predat la roșu, finisajul nu e gata încă, bancherimii (vezi numai ultimele numiri de premieri și cea a eurobancherului-șef).

Nu cred că Adrian Năstase are remușcări pentru ce a făcut cu constituția României în 2003, cu toate că înțelege bine, spre deosebire de mulți alți colegi politici de-ai dumnealui, gravitatea actului prin care au renunțat la suveranitate. El și complicii de atunci, nația nu știu cît a înțeles, nu știu cîți s-au informat, că pregătire corectă nu a existat. Dar știu că nu a ieșit referendumul decît printr-o fraudă clară (vot prelungit ilegal la două zile), ajutată de complicitatea liberalo-pedistă din opoziția de atunci, care a îndemnat lumea să voteze „nu” dar să participe la referendum (neparticiparea echivalînd cu un „nu” mult mai puternic avînd în vedere necesitatea unei prezențe de peste 50% din întreg electoratul). Mesajul public, pentru că fidelii lor au primit îndemnul să voteze și să facă propagandă pentru „da”.

Acesta a fost punctul în care s-a pornit pe calea dezastrului garantat. Aici s-a aflat sursa răului pentru noi. Faptul că și alte nații, mai puternice, au fost eventual călcate în picioare rămîne, în ultimă instanță, problema lor.

Nici remușcare nici eșafod. Permiteți atunci să vă urez bun venit în blockhaus-ul cu numărul 26 (sau 27) din lagăr! Ne pare rău, avem kapo potrivit, pe nea Băse, dar există un loc liber la curățat cartofi.

Anunțuri
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

 • Radu Humor  On 10 Decembrie 2011 at 0:58

  Astia se cred atat de siguri pe ei, ca ca (merge-asa!) si-n alte dati o vor lua peste bot !
  Ceea ce se intampla acum sfideaza orice inchipuire, felul in care se numesc de fapt ( ca alegerile sunt doar pretext) cei care conduc tarile Europei , numai dintre urmasii lui Israel sau rude cu ei, arata o obraznicie si o aroganta specifica celor care se si vad cu toti sacii in caruta.
  Daca din partea noastra a europenilor se pare ca nu mai intampina prea multa rezistenta, de castigat au fcelelate mari puteri China si Rusia in primul rand, care le pregatesc deja antidotul,
  Si dupa aia iar se vor plange ca are lumea ceva cu ei ca-s taiati prinprejur si nu pentru ca sunt procedeaza ca niste veritabili samsari distrugand orice bruma de onoare si bun simt, ataland pe taraba intreaga gama a tarelor lor atat de paguboase pentru omenire.
  America din pacate va avea prima de suferit din cauza situatiei deplorabile in care au adus-o iudeomasonii :
  Peste 85 % din congresmani sunt din poporul ales ( sa distruga lumea!), FED-ul ce se vroia o banca nationala, este doar o banca privata, cu bani americani si cu proprietari necunoscuti !
  Biet popor !
  Intemeietorii Americii se intorc in mormant cand vad pe ce maini a incaput creatia lor !

 • conumishu  On 10 Decembrie 2011 at 1:39

  FED-ul a fost de la inceput un cartel de banci private, cunoscute. Doar s-au mai schimbat/evoluat/inghitit intre timp.

  Dar nici noua nu ne foloseste o banca nationala devenita stat in stat, care da socoteala cui o da, dar nu romanilor.

  Nu au 85% evrei in congres, dar e un fapt ca evreii au o influenta covirsitoare in multe planuri. Doar ca tehnica, in special financiara si sociala, dupa care functioneaza lumea de azi (inventie care le apartine in buna masura) pare sortita unui esec spectaculos. Aroganta puterii nu i-a ratat. Acum au intrat, impreuna cu neevreii asociati, in faza de nebunie a puterii. Rezultatul e previzibil. Ma tem ca si pretul va fi pe masura spectacolului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: