Poziția mea

Resping revoluția liberalilor lui Patriciu și a controller-ilor de la A3-CNN, paravan pentru menținerea actualului regim antiromânesc instaurat în urmă cu 22 de ani, diversiune care încearcă să profite de nemulțumirea autentică a românilor pentru a canaliza energiile împotriva interesului național.

Detest posibilitatea unor violențe care ne vor diviza, ne vor înrăi pe teme false și ne vor lăsa mai vulnerabili la acțiunea inamicilor străini care își freacă acum mîinile satisfăcuți.

Vreau alegeri anticipate parlamentare după demisia guvernului și acceptul tacit al partidelor parlamentare de a nu încerca să formeze alt guvern.

Dacă e să fie suspendat Băsescu, atunci să se opereze pe căi constituționale.

Prin acțiuni de piață nu au de cîștigat decît aceiași criminali străini care ne-au distrus în ultimii 20 de ani.

Cine vrea alt regim nu se va lăsa păcălit de o schemă de import, de revendicări total nebuloase dincolo de căderea Băsescului.

Cine vrea România pentru români trebuie să știe ce să ceară.

Cine vrea România pentru români nu va lăsa același cancer să roadă în continuare din țară, nu va schimba băse-boccismul cu crino-pontismul, dar cu isăreștii stăpîni deasupra.

Cine e „tehnocratul” din umbră care ni se pregătește ? Ăl de ne va conduce cu mînă fermă prin valea austerității noastre pînă la dispariția finală.

P.S. Bă, ăștia cu steagul găurit, în Ungaria cu voi !

––

Bon, a trecut Crinul pe ecrane (Ponta e în drum spre Strasburg, dar își dă consimțămîntul, cică). Neinteresant, se știe cine vrea. De văzut cine poate. Vrea alegeri anticipate. Da, da, cît mai repede, mâine dacă ar fi posibil, de abia aștept noua majoritate parlamentară, cu cît e vaccinată mai rapid nația, cu atît mai bine.

Mai interesant mi se pare cum ne dă lecții de democrație agentul C. Pîrvulescu. La „concurență” ne educă Hu-hurezeanu. Preferam pe purtătorul de cuvînt al CIA & co, direct de la sursă, ce să ne mai încurcăm cu puradei. La B1 zace Boda.

Șnecher e în piață, normal.

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: