Între timp

peneliștii ies în față (pe față e mai corect).

Pesedeul se află la remorcă, o epavă, un partid distrus de la vîrf, cum merita pentru complicitatea trădătoare, dar nu pentru electoratul său. Acum va plăti prețul nebuniei de a crede că stăpînii răsplătesc cinstit serviciile prestate.

Iar noi, nu numai că vom continua regimul brucanist, o vom face tot sub irizări portocalii (liberale întîi).

Revoluție de resetare, după care ar trebui să credem că vine un nou început, că de acum va fi bine. Cu aceiași și, mai ales, în aceleași minciuni, într-o stare de servitute absolută. Ne vom lua rația de praf în ochi.

Aștept și mitingul penelist, pentru scandări și discursuri. Cînd se ambalează putem vedea mai bine dincolo de masca de mielușei. Cea mai ofticantă parte pentru respectivii stă în acapararea, prea recentă, a discursului anticomunist de către detestatul dictator. Asta e, serviciile se calcă pe picioare.

Pesedeul e în rahat oricum o dă. Dacă se raliază mitingului acceptă poziția de vioara a doua, dacă nu, atunci „e cu Băsescu”. Alde Patriciu și Tăriceanu nu, ei dintotdeauna, mă-nțelegi, îl urau pe scelerat în sufletul lor, încă de la Ploieștiul cu palmă nefăcută pumn, ca ființe sensibile ce se află. Cum îl urau în 2009, cînd l-au ajutat pe Geoană mai ceva decît o flacără violet pe curul gol.

Totuși, rezultatul probabil, care merită toți banii din punctul de vedere al investitorilor, va fi anihilarea bazei naționale a PSD, încă prea naționalistă și prea „de stînga” la nivelul omului de rînd.

Plus haosul posibil. Uitam. Haosul face să le curgă balele lupilor străini. „Alungați lupii”, n’așa coane Costache ?

Bine că avem UDMR la guvernare (ironie doar pe jumătate) și scandal cu violențe doar în București. Iar ungurii din Ungaria îs cam ocupați cu misive capitularde către femeuie.
––

Ilustrativ pentru gradul obligatoriu de confuzie, pe toate planurile (miezul nopții, alaltăieri) :

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

  • Draghi Puterity  On 17 Ianuarie 2012 at 0:33

    Uite ce spune Vadim:

    Iată ce s-a întîmplat, în mod concret. Duminică, 15 ianuarie, în jurul orelor 22, Traian Băsescu a fost sunat, la Vila Lac 2, de şeful delegaţiei FMI pentru România, Jeffrey Franks. Pe un ton extrem de grav, acesta i-a cerut aşa-zisului şef de Stat să facă tot posibilul ca tensiunile să se stingă pînă la începutul săptămînii. În caz contrar, reprezentantul marii finanţe mondiale i-a spus lui Băsescu că prezenţa delegaţiei FMI la Bucureşti, în perioada 25 ianuarie – 6 februarie 2012, este inoportună şi va fi amînată, iar ţara noastră nu va mai primi ultima tranşă a acordului, în valoare de cca. 5 miliarde de euro – bani cu care acest regim descreierat ar fi încercat să amîne deznodămîntul. A doua zi avea să se întîmple ceva şi mai alarmant pentru Chiriaşul de la Cotroceni: la orele 8,30 dimineaţa, el a fost sunat de ambasadorul SUA la Bucureşti! În mod concret, Mark Gitenstein i-a spus că superiorii săi din Departamentul de Stat sînt îngrijoraţi de situaţia existentă în România şi cer măsuri pentru restabilirea, de urgenţă, a calmului. Ambasadorul i-a cerut lui Băsescu să iasă, public, în faţa populaţiei, pentru a da un semnal că România este o ţară guvernată. Totodată, Mark Gitenstein l-a avertizat pe Traian Băsescu că prelungirea acestei situaţii conflictuale, cînd actualul regim este contestat în numeroase localităţi ale ţării, periclitează interesele americane în zonă. În caz contrar – atenţie! – SUA iau în calcul atît demisia lui Emil Boc, cît şi demisia lui Traian Băsescu, precum şi organizarea alegerilor anticipate, de către un guvern de tehnocraţi, care, după modelul Greciei, să scoată ţara din criză. Evident, în stilul său deplasat şi ridicol, Traian Băsescu i-a dat asigurări reprezentantului Înaltei Porţi de la Washington că situaţia e sub control (?!) şi că, în cîteva zile, totul va reintra în normal. Am mai aflat că discuţia dintre cei doi a durat cca. 15 minute, ei angajîndu-se, reciproc, că vor mai vorbi la telefon în măsura în care ambasadorul SUA va primi alte comunicări şi sarcini de la Departamentul de Stat.

    Pentru mine ceva previzibil. Americanii isi impun dictatori pe care sa ii poata sacrifica cand devin impopulari, si sa ii inlocuiasca cu alte marionete.

  • conumishu  On 17 Ianuarie 2012 at 2:14

    Atunci mai bine evităm pneumonia și capetele sparte așteptînd, resemnați cu speranță, prăpădul care îi va lovi în curînd. De Crăciun, poporul american a cumpărat 3 milioane de arme de foc. Revoluția lor nu va fi prea delicată.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: