Mascarada ciocoilor

Dacă le-ar bloca Dumnezeu mințile diabolice bandiților, împiedicîndu-i să facă rău pentru o zi, ar putea ieși mâine românii în stradă în alte locuri decît cele unde se adună usliștii. Mulți, cît mai mulți, pentru că numai de ciumele astea nu avem nevoie să schimbe ștafeta cu ciumele actuale.

Evident, nimeni nu poate să riște o confruntare cu provocatorii hămesiți, care doar scandal și sînge urmăresc, ca să poată bancherii globaliști ai lui Isărescu-trilateralul să-și scufunde liniștiți brațele în averea românilor.

Să-i lăsăm deci pe maimuțoii Ponta și Antonescu cu baia lor de mulțime (mă rog, cîtă mulțime va fi), circul montat de străini nu are nevoie de participarea naivă a celor desemnați ca victime permanente. Vină tehnocratul, vină guvernul de salvare națională, vină alegerile anticipate sau nu (ar presupune, totuși, că știm ce vrem, că avem de unde alege, că urmărim un scop care are nevoie de alegeri pentru a fi atins – așa ceva nu se poate pe nicăieri, controlul e total), ce importanță are ? Nu ai cum să crezi în făcătura uselistă decît… mă abțin. La o adică de ce să nu mai testeze gustul cucutei fie cei care nu au învățat nimic fie cei foarte tineri care, să zicem, nu au avut timp să se păcălească ?

Ponta „merge pînă la capăt” în „formula uselistă”. Omite să ne comunice un mic amănunt. Cînd îi va duce pe fraierii care îl urmează pînă la marginea prăpastiei, maimuțoiul va face pasul lateral. Nu prea pot să-i plîng pe păcăliții ce se vor împinge în abis. Îmi pare rău, dar în abstract. Asta e.

Dacă anul ăsta le crapă sistemul stăpînilor occidentali, singură ironia, fără alt ajutor, i-ar mistui pe servitorii îngîmfați de pe aici. Altfel, desprinderea sistematică, în primul rînd din mrejele minciunilor și iluziilor fabricate, rămîne singurul început.

Cine a stat cinci ani la ruși
Nu poate gîndi ca Bush

După două rînduri de Bush(i)
Fug americanii la ruși

Noi la a cîta permutare ne aflăm ?

Anunțuri
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: