Incredibil !

Crin Antonescu la Realitatea, în studio. I se arată înregistrarea cu părerea unui om din piață, rugat să-și spună o idee, doleanță, sfat către Crin. Omul din stradă, civilizat și coerent, atinge două puncte esențiale: să nu se mai permită traseismul politic și le sugerează USLiștilor, dacă vor să fie votați, să adopte un pact prin care să se angajeze că vor ține cont de cererile oamenilor din stradă.

Crinul transpiră și începe să bată cîmpii, că nu toți au trădat partidul care i-a trimis în parlament, că să nu fie băgat în aceeași oală cu alții, pe scurt, nu a schițat nici măcar o aluzie la modificarea legii electorale pentru a interzice, în ultimă instanță, chiar schimbări artificiale de majorități parlamentare. Nimic. E evident că nu are voie să se pronunțe pe un asemenea subiect.
Incredibil.

Pentru cealaltă sugestie am aflat că, da, se vor consulta cu… societatea civilă și ne-a mai destăinuit că dumnealui, personal, a abordat-o, de ceva timp, pe Mungioaica pentru ca respectiva să-i pună la dispoziție tineri pe care să-i atragă în echipa lui.
Incredibil.

În miez de noapte, în plină tulburare politică și socială, cu perspective sumbre în toată lumea, Crinul USList ne bagă societatea civilă și gașca de dresați ai Mungioaicei (citește coloana a 5-a) în cetate pentru a o… salva !?

Absolut incredibil.

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: