In nomine

Băsescu îl dă afară pe moftangiul de externe. Se vîntură numele lui C.Diaconescu. Cum ar veni, out un pro UEist, in unul mai pro USist.

Interesant și nu prea, semnale împrăștiate, bune pentru a fi „analizate” dacă nu avem ceva mai bun de făcut.

Mult mai interesant discursul Udrei din parlament.

Doamna singurul-ministru-care-contează a mestecat întîi idioțenii despre realizări și alte abureli pînă spre final cînd, în 3-4 fraze, în numele poporului român, a produs următoarea informare.

Poporul român vrea:

regionalizare, parlament unicameral, democrație participativă. Poporul și-a „pierdut încrederea în instituții”. Poporul are în schimb „încredere în autoritățile locale”.

Traducem. Autoritatea centrală trebuie spulberată pe motiv de „neîncredere”. Pe motiv de „încredere” facem atunci structuri mai mari decît cele locale, subnaționale, dar suficient de mari pentru o semiautonomie politico-financiar-economică. „Democrație participativă” înseamnă, în context, referendumuri regionale – adică delegitimarea parlamentului național. Parlament unicameral (ăla cerut la referendumul comasat cu alegerile, ilegale dpv constituțional, pentru așa-zisul parlament ueist; cu prezența umflată apoi prin fraudă ca să se stoarcă legitimitate la limita minimă) înseamnă o rezistență și mai redusă în fața presiunii venite de la UE, structura globalistă prin definiție căreia i-am fi arondați, tot prin vrerea noastră cică.

Facem următorul pariu: indiferent de combinația politică din următoarele luni, oricine dintre permutați va/vor urma exact acest program, să-l numim, pentru că merită, programul Udrea.

După cum a avut grijă să sublinieze, repet, aceasta este „dorința poporului român”.

P.S. Totuși, nu cred că vom ajunge să ne batem capul cu programul Udrea, probabilitatea de a fi înjunghiați financiar, cît de curînd, e mai mare.

Anunțuri
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: