Se rupe filmul

Cinste locotenentului Alexandru Gheorghe !

Alde CIA & co, aveți mare grijă !

––

CTPul a turbat (la Rrealitatea; face mai urît decît în crizele acute). Le-a intrat morcovul adînc în cur, se mișcă ceva în adîncuri și șobolanii au început să fie mușcați de spaimă.

––

Crinul e la TVR. Repede, repede, dacă nu primește ștafeta urgent rămîn toți fără coledz.

––

S.V.-Cotoiul e zăpăcit. E clar că presiunea străinilor, disperați că le cad agenții unul după altul în credibilitate, s-a accentuat, iar baletul băsist dă în bîțîială de degete în priză.

––

––


Locotenent Alexandru Gheorghe: „Românismul nu a murit.”
Așa este. Nici nu va pieri cu astfel de oameni. Felicitări pentru frumusețea gîndurilor impecabil exprimate de un adevărat ofițer român creștin !

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

 • Daniel  On 23 Ianuarie 2012 at 22:36

  Ma bucur ca tinerii din armata ne tin partea!E timpul pentru o schimbare!E timpul sa scoatem de la putere toate fosilele si hotii si sa lasam tineretul sa incerce!Ne-am saturat sa repetam istoria!Lume din toate colturile lumii protesteaza deoarece sistemul este infectat de mincinosi cu agende ascunse care nu beneficieaza omului de rand.Vrem o schimbare sociala.Sa schimbam modul in care guvernam lumea deoarece se indreapta spre distrugere si un alt razboi mondial.Sistemul monetar e defect.Bancile creeaza bani din nimic.Daca s-ar platii toate datoriile catre banci nu ar mai exista bani in circulatie si inca am mai ramane cu datorii.Vrem o schimbare globala!Avem nevoie de oameni ca Gheorge Alexandru!Stop acestui joc de monopoli!

 • conumishu  On 23 Ianuarie 2012 at 22:52

  Corect. Doamne ajută cu gîndul cel bun și curat !

  Nu cred că numai tinerii din armată sau de prin alte profesii vor să schimbe în profunzime multe, dar baza trebuie să fie în ei.

  Prin acest gest am văzut ieșind deschis la luptă un membru de elită dintre tineri, care riscă foarte mult, calculat sau nu, indiferent ce sprijin are. Ar fi păcat să pierdem pe unii ca el într-o mare de entuziasm neacoperit de precauție inteligentă.

 • Draghi Puterity  On 25 Ianuarie 2012 at 2:33

  Interesant, nu pot vedea clipul de pe YouTube in Germania. Apare un text care spune ca Antena 3 nu le da voie.

  • conumishu  On 25 Ianuarie 2012 at 4:39

   Tipic. Nu se mai vede nici din România. De fapt nu-i convine doamnei A3, din multe motive, chit că vrea să și-l asume cumva.

 • conumishu  On 25 Ianuarie 2012 at 6:22

  Sper că pe acesta poți să-l vezi.
  Sper să nu-l ajungă gheara „copyright”-ului.

  Pun link-ul și aici (scoți spațiul dintre you și tube):
  http://www.you tube.com/watch?v=ilxNwWm_Y7c&feature=related

  • conumishu  On 25 Ianuarie 2012 at 19:21

   Mda.

   30 de ani sau închisoare pe viață, nu mai știu care e pedeapsa maximă în vreme de pace.

   În realitate ne aflăm în război, fie și neconvențional, iar asemenea crime de înaltă trădare ar trebui pedepsite cu execuția.

   Bineînțeles, inamicii străini trebuie considerați, declarați și tratați ca atare, cu escaladarea represaliilor pînă încetează agresiunea.

   De asta nu vreau permutare PDL-USL. Nu mai avem unde să ne retragem, nu mai are rost, nu mai merită să fim păcăliți de unii mai puțin neciopliți decît Băsescu în comportamentul de societate, fie cu abureala că ei ar rezista soft fie cu zîmbet și comportament aparent manierat care să distragă atenția de la pumnalul pe care se pregătesc să ni-l înfigă în spate. Pe calea asta pierim. Măcar nu ne facem de rușine față de propria existență dacă încercăm rezistența adevărată.

   Revoluția, schimbarea, dacă e să reușească, va fi în favoarea românilor. Noua cale, dacă vom reuși să pornim pe ea, va fi cu totul alta decît calea pierzaniei pe care ne-a împins regimul criminal al lui Brucan început acum 22 de ani. Punct.

   P.S. Băsescu a devenit util ca un catalizator al urii. Nu știu dacă asta era intenția stăpînilor străini. Importanat e să nu-l tratăm ca pe un țap ispășitor pentru… bandele de complici al căror reprezentant se află. Tare ar vrea canaliile să se „purifice” prin sacrificarea lui Băsescu către „prostime”.

 • Draghi Puterity  On 25 Ianuarie 2012 at 19:18

  Intrebat daca faptul ca de aceasta data una dintre cele mai mari oferte ale statului, cea de la Romgaz, a ajuns pe “mainile” gigantului american Goldman Sachs va constitui elementul –cheie penntru ca tranzactia sa aiba succes, Mobius a zambit larg, lasand sa se inteleaga ca deal-ul “e ca si facut”.

  http://www.antena3.ro/economic/burse/mobius-vorbeste-surprinzator-de-suprasubscriere-la-oferta-petrom-si-da-un-sfat-pretios-guvernului-oferiti-un-discount-atractiv-marilor-investitori-pentru-a-cumpara-actiuni-la-companiile-de-stat-dar-obligati-i-sa-tina-actiunile-cel-putin-un-an-152935.html

  • conumishu  On 25 Ianuarie 2012 at 19:31

   Nu vreau să te provoc, sincer nu vreau asta, dar spune și tu, ce ne mai rămîne de făcut ? Cînd avem de gînd să acționăm decisiv ? În ce hal de asuprire și cît de dezarmați trebuie să ajungem pentru a considera că e necesară riposta ?

   • Draghi Puterity  On 26 Ianuarie 2012 at 12:06

    Dupa toata munca de lamurile pe care o doc de shpe ani, tu crezi ca eu am avut avut vreodata impresia ca nu e necesara o riposta? Intrebarea corecta e alta in opinia mea: care e riposta cea mai adecvata? A sosit momentul sa trecem de la o un razboi informativ si de guerilla la unul pe fata? Cand ma uit la cat de greu se mobilizeaza lumea chiar si pentru lucruri pe care le intelege si le simte pe propria piele si in propriul buzunar, am unele indoieli. Daca am face-o, am putea evita soarta Yugoslaviei? Car ar fi punctul de sprijin care, daca presupunem ca avem si parghia necesara, ne-ar permite sa „mutam pamantul”?

   • conumishu  On 26 Ianuarie 2012 at 20:29

    Nu am un răspuns convingător.

 • Draghi Puterity  On 26 Ianuarie 2012 at 11:59

  Nu am urmarit emisiunea respectiva, dar uite ce povesteste cineva:

  Discutia ajunsese (parea inevitabil) la tanarul si inteligentul locotenent Alexandru Gheorghe.

  Niels Schnecker a intervenit in schimburile de opinii atacand doua planuri (aparent, fara legatura intre ele). A afirmat, la inceput, ca la manifestatia organizata de colonelul Dogaru “s-a vazut” criticat pe o pancarta, pentru ca, apoi, referindu-se la locotenent, sa afirme ca nu este de acord cu faptul ca a aparut in haina militara (critica macar ciudata pentru cineva care, in calitate de om de televiziune, cunoaste foarte bine forta mesajului- iar in cazul demersului locotenentului Alexandru Gheorghe, ceea ce afirma in Piata trebuia sa aiba forta mesajului hainei militare; e inutil sa detaliez).

  Colonelul Dogaru i-a dat o replica socanta lui Niels Schnecker.

  A pornit de la a spune ca locotenentul a facut bine venind imbracat in haina militara dupa care a spus, scurt si foarte concludent ceva de genul “nu am cunostinta de acea pancarta, domnule Schnercker, va respect, V-O SPUN CA DE LA MILITAR LA MILITAR”.

  S-a facut tacere.

  Camera a “poposit” pe chipul lui Niels Schnecker care, la propriu si vizibil, avea respiratia taiata. A ramas mut, cu o figura “lunga” de om socat.

  • conumishu  On 26 Ianuarie 2012 at 20:08

   Da’ de ce era șocat ? Ăștia ne cred complet tîmpiți ? Ce mare acoperire are Șnecher ăsta ?

 • Draghi Puterity  On 26 Ianuarie 2012 at 13:16

  Pagina de Facebock a locotenentului Alexandru Gheorghe:

  http://www.facebook.com/profile.php?id=100001951144342

  sau cel putin asa se zvoneste pe Facebook. Liberalii se delimiteaza pe rupte de el pentru ca l-au vazut la „persoane care ma inspira” pe Antonescu (Maresalul, nu presedintele). 😀

  • conumishu  On 26 Ianuarie 2012 at 20:16

   Ha, ha, n-am știut. Crin ăsta, cu Bogdan Teodorescu de-a dreapta și Alinuța Mungiu de-a stînga, ar vrea să credem că nu e tîlhar, nu e altfel de alianțo-civist, ba, uneori, cînd mimează indignare, că ar fi patriot.

   Iar Patriciu e în umbră, orice s-ar spune, iar în umbra lui Patriciu…

   Criteriile de evaluare există, se văd. Care ne sînt legile și cine ne sînt proprietarii (implicit cei de culeg profitul muncii românilor și pe cel rezultat din exploatarea bogățiilor României)? Restul sînt povești.

 • Mihaela  On 27 Ianuarie 2012 at 19:38

  Niels este colonel in retragere al US Air Force, fost pilot de vanatoare pe celebrele F16. Nu inteleg mirarea.

  • conumishu  On 28 Ianuarie 2012 at 6:13

   Printre altele.

   În ziua de azi, ca să spui ce s-ar putea spune în 3 cuvinte în țara ta, în colonie trebuie să bați pe ocolite pînă te ia durerea de cap. Dacă vrei cu adevărat să nu rămînă doar „explicațiile” A3 ca „adevăruri”.

 • Mihaela  On 27 Ianuarie 2012 at 19:40

  Mie Alexandru Gheorghe nu-mi inspira incredere. E un cal troian. Nu ma luati in seama e doar instinct de femeie, nu am alte argumente.

  • conumishu  On 28 Ianuarie 2012 at 6:24

   Orice e posibil, dar nu prea înțeleg în care cetate e cal troian: piața Univsersității a celor care nu se uită la USL, USL-ul care ar fi trebuit să cadă în capcană și să îmbrățișeze „lovitura de stat” a locotenentului ca să se compromită sau ce ?

   Sau naționalismul a devenit atît de urît (de la ură) încît trebuie să scuipăm alături de dușmanii noștri pe tot ce, pînă mai ieri la scara istoriei, constituia motivația principală pentru român, inclusiv pentru a alege lupta în locul capului plecat ?

   Pare mai probabil să fie încă un român care s-a săturat de toate curvele. Au voie și cei de la contraspionaj și cei de la SRI și alții. Mai ales dacă are voie Șnecher.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: