Pactul de sărăcire

Semnat.

Opoziția de paradă, aia care nu e „aceeași mizerie„, dacă ar fi să te iei după ciracii lui Soros, alinuțele, umflățel, pîrvulică sau ciuvică, că de gîde(a) nu e bine să pomenești în casa spînzurabililor, opoziția de paradă face grevă. Extrem de convenabil. De ce să fie consemnat un vot negativ în parlament sau, bat ei în lemn, vreo luare de poziție prin care să se angajeze să denunțe mizeria (de pact), odată ajunși la putere.

Din 28 de țări, cu guvernele lor cu tot, 26 se declară incapabile să:

– recunoască ce e bine sau nu pentru țările respective și să ajusteze pîrghiile bugetare corespunzător
– să acționeze independent, în virtutea mandatului explicit pe care îl primesc de la electoratul căruia, cică, îi reprezintă interesele în raporturile cu celelalte state
– să controleze singure și să stîrpească eventuale excese sau corupția din interiorul guvernelor (și în general a conducerii politice din țările respective)
– să afirme dreptul suveran al națiunilor respective față de orice entitate, grup sau coaliție, politică sau financiară, extern/ă/e

Asta dacă vrem să păstrăm discuția doar în zona în care avem voie să ne jucăm, nu care cumva să atacăm bazele dictatului bancheresc prin care se oficializează o cupolă supranațională care nu poate fi trasă la răspundere sub nici o formă.

De ce ar fi diferiți inutilii (pentru români, că altfel…) politicieni… ăăă… români acceptați de către stăpînii străini ? Doar nu mă voi autopăcăli să cred în excepționalismul românesc exact acolo unde domnește banalitatea celui mai abject conformism.

Aceeași mizerie” se întinde în toate pașalîcurile occidentului corupt pînă la măduvă, aceleași caricaturi lipsite de demnitate mișună prin societatea deschisă sub repetate lovituri de satîr, aplicate la ordinele celor mai inumane căpetenii ale răului dejectat din subconștientul unei civilizații prăbușite în coșmar.

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

 • Draghi Puterity  On 8 martie 2012 at 1:13

  Uite aici un link: http://www.dcnews.ro/wp-content/uploads/2012/03/Adevarul-despre-datoria-externa.pdf

  In alta ordine de idei, ai prins faza cu Sova si „holocaustul Romanesc”?

  • conumishu  On 13 martie 2012 at 23:42

   Inteleg ca 2 onguri platite cu bani publici au deschis actiune penala impotriva lui, prevalindu-se de continutul, fara indoiala eminamente legal, ordonantei emise de guvernul premierului domn Nastase, in vremea presedintelui domn Iliescu, mare prieten cu domnul Wiesel cel cinstit:

   “In the complaint filed with the Prosecution Office attached to the High Court of Cassation and Justice, the two NGOs accuse the Senator of violating Article 6 of the Government’s Urgency Ordinance No. 31/2002 prohibiting the denial of the Holocaust, which is punishable by prison terms between 6 months and 5 years and the prohibition of certain rights.”
   ( http://www.actmedia.eu/2012/03/08/top+story/criminal+complaint+filed+against+senator+sova+over+holocaust+assertions+/38607 )

   Nuti-Base, Ponta-Sova, Crinu-Dinu… ha, ha, ha… Sova down, cu cenusa in/pe cap, cu diversiune beton pentru prostime. Trebuie sa avem negationisti pedepsiti, ce mama-masii, fara pedeapsa si autodafe uita lumea de vinovatia colectiva (ca de plata tot n-are habar, doar simte).

   Aceeasi mizerie.
   Lagarul UEist, vivat !

 • conumishu  On 8 martie 2012 at 19:11

  Nu, am auzit de la cineva, dar n-am apucat nici sa discut. Cum nu stiu decit vag, imi exprim o mirare moderata. Pe mine m-ar interesa care este cuantumul „reparatiilor”. Anual si pentru o perioada.

  Da. Eu fac calcule din astea de 2-3 ani. Si latru la luna. Cum stim, daca vrem sa stim, pina la urma nu conteaza cit de datori sintem (sau se pretinde ca sintem), conteaza ca nu vom fi lasati niciodata sa ne platim datoriile, nu exista lant mai solid.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: