Timpul a expirat

Băsescu fiind doar o portavoce dereglată, singura concluzie logică rămîne că stăpînii străini au înnebunit. Nu am pomenit insultă mai mare decît discursul-amenințare al așa-zisului președinte al României la numirea altui udemerist (considerat probabil mai pliabil) la mediu. După Băsescu ar trebui să aruncăm aurul și cuprul, acum, imediat, să dăm liber la șutitul gazelor de șist, plus otrăvirile de rigoare. Vezi Doamne, banditul care vrea aurul de la Roșia Montană a avut prea multă răbdare, așteaptă de 15 ani, de pe vremea cînd Berceanu i-a făcut-o cadou. Ungurul de la mediu să facă bine să hotărască rapid dacă dă ok-ul sau nu, caz în care domnul-bandit să poată da statul român în judecată ! Președintele României !? Poate băiat la grajduri.

Sîntem în razboi pe față. Se înțelege că nu avem decît o singură cale. Rezumînd la extrem: expulzarea tuturor bandelor de komisari străini, agenți străini, gangsteri străini. Trădătorii și complicii romăni trebuie adunați și extrași din structurile statului, finanțelor, economiei naționale sau din sistemul de educație. Modelul infernal al globalismului antinațional și anticreștin trebuie sfărmat. Toată mizeria de așa-zise privatizări, genocidare prin natura lor, trebuie sanitizată. Tot ce înseamnă resurse naturale, industrii și bănci de interes strategic, monopoluri naturale trebuie naționalizat fără despăgubire sau cu despăgubire strict raportată la cotele aberante de profit pe care jefuitorii le-au obținut deja.

Se observă limpede că nu avem prieteni și aliați, avem doar inamici, unii dintre ei feroci. Nu avem nimic de așteptat de la establișmentul politic, construit exact pentru a le oferi străinilor România cadou. Nu e nimic de așteptat de la dresații ideologic ce împînzesc toate structurile importante, de la politic la academic. Sîntem singuri în lume și paria în țara noastră.

Chiar dacă adevărate, cele de mai sus sînt doar vorbe. Faptele au devenit imperios necesare.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: