Glonțul de argint spre inima vampirului

Prin ordinul executiv nr. 11110 din iunie 1963, președintele Kennedy autoriza departamentul trezoreriei să emită bancnote în limita acoperirii cu rezervele de argint deținute de SUA. Bancnota cu roșu, pe care scrie, sus, United States Note, era emisă fără ca SUA să se îndatoreze la consorțiul de bănci private botezate Federal Reserve și avea acoperire deplină. Oricine ar fi preferat să dețină această bancnotă și nu hîrtiile emise de Federal Reserve (în poză cea cu verde și cu textul Federal Reserve Note).

Aceeași politică de înfeudare se aplică și în UE, cu hîrtiile fără valoare emise în ritm accelerat de ECB (banca centrală europeană) împrumutate către băncile private cu o dobîndă de nimic, hîrtii cu care acestea cumpără bonurile de tezaur (care oferă dobînzi semnificativ mai mari) de la state. Statele angajează întreaga populație prin garanția pe care o dau pentru deținătorii bonurilor de tezaur. Așa devenim ostatici buni de plată pentru cea mai infectă schemă de spoliere din istoria omenirii.

Pentru Kennedy a venit, rapid, glonțul.

Pentru bandele de bancheri, cea mai bună soluție o reprezintă „glonțul” acoperit de argint, în asociere cu punerea cu botul pe labe a tuturor isăreștilor centrali, de la fostul lefegiu Goldman-Sachs din fruntea ECB pînă la trilateralul Mugur.

Principalele bănci acționari ai corporației private, compusă din 12 bănci ce poartă numele de Federal Reserve of… (New York, de exemplu, „șefa” celorlalte 11 ), cele care țin spatele financiar al Federal Reserve, autorizată din 1913 printr-un, practic, act de concesiune să emită moneda americană, erau – la nivelul anului 1992, conform sursei – următoarele (încrengătura e mai complicată, simplificăm):

Rothschild Bank of London
Warburg Bank of Hamburg
Rothschild Bank of Berlin
Lehman Brothers of New York
Lazard Brothers of Paris
Kuhn Loeb Bank of New York
Israel Moses Seif Banks of Italy
Goldman, Sachs of New York
Warburg Bank of Amsterdam
Chase Manhattan Bank of New York

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: