Povești NATO cu tătucul

Niciuna din prostituatele media nu a catadicsit să pună o singură întrebare matrozului după ce acesta le-a aruncat instrucțiunile otrăvite, primite la pachet de unde se știe prea bine.

Matrozul reprezintă portavocea cea mai rutinată, însă am mari îndoieli cum că s-ar afla mulți membri ai „clasei politice” altfel decît în poziția 4 lăbuțe în fața adevăratului tătic-daddy, tăticul tătucului. „Sceleratul” a rămas acum singur portocaliu și înjurabil la liber, doar că nu s-a găsit nimeni de data asta să-l în…trebe puțin de NATO. Foarte convenabil pentru viitorul (fost portocaliu) Crin Hussein Obamescu, speranța tuturor amnezicilor.

Ar fi trebuit să pună întrebări prostituatele media, degeaba se fac că îl ignoră gargaragii pro-USL, în realitate tac mîlc pentru că matrozul, președinte în funcție al… ezit între republică bananieră, colonie sau colecție de provincii tot mai lipsite de personalitate în burta dizolvantă a UEbalenei, a trîntit niște porcării foarte periculoase.

Nu mai îmi pierd timpul cu piroanele prin care ar fi trebuit să ne intre bine în cap că armata română nu mai este a României sau că trebuie să ne cuplăm cu alții pentru a putea cumpăra piperatele elemente de hardware (hard-ul doar pe afiș, tot mai fleșcăit altfel), adică o zi poartă ungurii avioanele, una noi, alta le iau bulgarii. Trec peste demența cotizării pentru a propti trupele afgane (moarte în coteț de pe acum, remarcabile doar prin frecvența cu care împușcă aliați, de mult ce îi iubesc) după ce se cară NATO/SUA, cu coada între picioare, în 2014. Trec peste ridicolul imaginii de cățel mic ce latră convulsiv, de sub laba grea a dulăului, susțineri de genul primirii Georgiei lunatecului Saakashvili în cruciadă, pardon, organizație.

Mă opresc obligatoriu la nebunia, cum să-i zic… hai să încerc o rimă… Deveselu pentru noi pare Fukushima doi.

Iată ce ne avertizează Dimitri Rogozin (featured și altă dată pe blog, între timp avansat vicepremier), tipul ăla grăsuț și ager la minte care nu a înghițit niciuna din NATO-poveștile libiene de mai acum un an: “AMD is actually – and will remain – an illusion regardless of the money being invested in it because we’ll never allow them to build such a system…which would give one country an impression of impunity,”.

Se pot citi și celelalte amenințări foarte recente, rezumate aici: ‘AMD only illusion’ – Rogozin (AMD = apărare antirachetă).

Eu aș vrea să cred că rușii pot să pună la punct o armă care să neutralizeze jucăriile NATO fără pierderi umane, dar nu cred. Tot …shima scrie pe noi, metodă garantată.

By the way (așa e cool, francezii cu apropourile lor sînt fumați), NATO devine, pe an ce trece, armata privată a feudalilor îndreptată și împotriva prostimii occidentale, dacă partea cu măcelărirea băștinașilor afro-asiatici sigur nu produce empatia necesară. Evident, cînd va interesa cam ce se dorește cu NATO ăsta pe suficienți de mulți, acum captivați de vînarea lui Sile Cămătaru sau de situația camerelor video ce ar trebui să oprească(!?) violența din școli (alt btw, cu cine îngroși rindurile mercenarilor fără cultul și practica violenței !?), revelația va veni cam tîrziu.

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: