Ongoing cretinism

Lumea se află în pragul catastrofei iar România mediotă se ocupă cu „problema” maimuțoiului care ar urma să ne reprezinte (pe noi!?) la poarta UEuropeană sau de „problema” succesiunii apre Boc la PDL.

Așadar, plănuite, speculate, expresie a nebuniei pure sau a aroganței vecină cu nebunia, desfășurări de mare gravitate se petrec acum, ieri, astăzi, în lume (Siria, Spania, Grecia), iar pe la noi niște cretini rîcîie creierul nației cu cele mai stupide fleacuri. Or fi medioții programați și supuși plecați, la fel ca infecta menajerie politică, însă idioțenia (profundă, mimetică, interesată – nu contează) îi caracterizează cel mai bine.

Mai e și fotbalul, olimpiada acuși, plus vara. Să ne apere Dumnezeu! Probabil nu degeaba se vorbește atît de des în Biblie despre neamul ovinelor.

Țin cu rușii la europene, atît de mult m-au scîrbit comentariile pline de ură împotriva lor încît mi se pare singurul lucrul onorabil pe care pot să-l fac. Altfel, nu manifest interes pentru circul în care s-a transformat sportul de performanță, că spectacol se poate numi doar în mintea unuia (sînt destui) lipsit de termeni de comparație.

Un fel de P.S. Alegerile astea de se duseră au demonstrat doar că România reală se retrage tot mai mult din alba-neagra vînturată de ocupantul străin. Dacă mă învrednicesc să montez un clip, poate livrez un comentariu mai amuzant, acuși. Între timp, „grupul de la Cluj” le-a livrat pesediștilor un nou eșec, pe Boc la primăria de acolo, hi, hi, hi (se pronunță, după dorință, cu accent sau fără). Merita toată panarama doar pentru primăria Craiovei sau a sectorului 3, cînd orice om cu mintea acasă știa că USL nu poate peste 50%, PDL e vai de capul lui și, după 12 ani de la momentul cînd le-a trecut ca un glonț aproape de tîmplă, PRM-ul a fost, în sfîrșit, terminat? Un PS cam lung, în așteptarea zorilor auriți ai altceva,  joc de cuvinte – se referă la cele două partide „extremiste” și „fistichii” din Grecia. Azi, mîine în toată Europa (fără U).

––

Fără a dori să perturb marile dezbateri pe marginea dilemei existențiale (Ponta sau Băsescu?) adaug o știre proaspătă de o gravitate minoră, cel mult de interes planetar. Curtea supremă egipteană dizolvă parlamentul abia ales, iar junta militară impune legea marțială. Dintr-un condei, după modelul democrației ueuropene (aia care repetă alegerile pînă se obține rezultatul dorit).
Continuați, vă rog, domnilor occidentali(zați), viitorul vă aparține. Oricît de scurt.

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

 • carevreitu  On 17 Iunie 2012 at 10:34

  No vezi ca rusniacii s-au intors la dictatorul lor iubit.
  He,he(interpreteaza cum vrei)

 • conumishu  On 18 Iunie 2012 at 2:20

  Se spune rusnaci în română. Cît despre accentul tău nu-mi fac iluzii, dar sincer nu mă interesează că ți-a căzut greu, doar nu crezi că toți românii au minte de pedeu sau de useleu și nu văd coada jegoasă încolăcită prin Ardeal.

  „Războiul” polono-rus anunțat de idioțimea autodenumită comentatori sportivi (și alte spălătorese media) s-a terminat scurt, cu ambele echipe out, doar cu ura ieftină pentru „consumatorul” mediu de teme cretine stîrnită proaspăt. După cum se vede.

  Mai haios e că i-au bătut grecii, ortodocși ca ei, care merită măcar bucuria asta, daca tot sînt chinuiți în ghearele Lagardelelor.

  Cît despre… dictator, nu vorbi de funie cînd se apropie de par, bașca din casa spînzuratului occident de trei lei (datorie).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: