Resemnare de vară

Astăzi, cînd spui Blaga toată lumea se gîndește la Vasile, cînd spui Antonescu se gîndește la Crin, cînd spui Năstase se gîndește la Adrian.

Băsescu nu are tiz celebru, remarcabil și memorabil. Acum nu mai are nici sceptru, aruncat în sus, spre poporul ce îl va pune în mîna cui va dori. Ajuns aici îmi foiesc șezutul pe scaun, cam nesigur de adevărul lui „cui va dori”, avantaj eu, totuși, pentru că nu mi-am pierdut scaunul, de nici un fel.

Băsescu va continua să fie o nucă tare, conform propriilor spuse. Dacă ar lua-o de mînă pe fetița cu breton, Mona, le-aș recomanda să-și completeze rezervele de grație cu Spărgătorul de nuci, baletul, ca spectatori permanenți. Ea ar putea să-l strîngă de mînă, înduioșată, cînd se luptă prințul cu hidra (corupției, desigur). Ei se merită unul pe altul, noi să-i ajutăm să-și împletească soarta în civil. Da, știu, o pedeapsă de o cruzime neobișnuită, doar sîntem un popor barbar care nu-i merită. Aici încalec mijlociul peste arătător, pentru siguranță.

și mai jos mă iscălesc, resemnînd adică, în caz de anchetă pentru plagiat

Mișu

P.S. Suspendaci nu prea merge, poate suspendatători, că nu s-au arătat pasivi și au descoperit că au organ tare – un altfel de spărgător de nuci

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: