Dacă-i pe așa, atunci pa, pa

Eu zic să ieșim din UE, am termina cu panarama asta de organizație antinațională și anticreștină, nu numai cu panaramele Rumpuy, Barroso, Reding, Martens, Schulz, comisia de la Veneția sau fofoloanca lui… Lucrezia de Dîmbovița (nu prea merită comparația cu o Borgia, dar treacă de la mine).

S-ar buluci multe alte țări captive să scape din lagăr, dacă am da un asemenea semnal.

Lasă-i pe nemți, francezi, luxemburghezi și ce va mai rămîne din Belgia. să se spele pe cap între ei, cu mini euro lor cu tot.

Putem să le facem cadou, la despărțire, fără posibilitatea de a-i returna dacă nu le place, pe Băsescu, Isărescu și Mona.

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

 • marciusquintus  On 13 Iulie 2012 at 9:56

  Revin la atitudinea de sluga a lui Basescu fata de marile puteri.Iti mai aduci aminte cum clama aproape pe nerasuflate despre axa Washington-Londra-Bucuresti?Sau cum venea el de la „Brusel” cu aerul ala de iluminat si vorbea de SUE ,iar amu mai recent il caina pe Ponta ca nu se pricepe la discutii in CE ,ca acolo se discuta cestiuni de cedare a suveranitatii nationale si NUMAI EL Marele Bas stie ce si cum?
  Asta este atitudine tipica de satrap:sluga la marele rege si nemilos cu supusii.De aceea este atat de aparat de tanti Merkel&co.

 • conumishu  On 13 Iulie 2012 at 19:32

  Ai dreptate în cel privește pe Băsescu, dar te rog nu-i amesteca, fie și prin comparație indirectă, pe Ponta (prin extensie pe „ceilalți”) în așa fel încît s-ar putea presupune că ar fi mai de soi. Politic, în toate momentele critice pentru români, nu au dovedit că ar merita încrederea pe care o cer acum.

  Referendumul, exceptînd amestecul extern, va fi o afacere între noi și Băsescu, atît. Cu cît ne pierdem mai mult în alte detalii sau ramificații posibile, cu atît ne furăm singuri căciula.
  ––

  Posibila prelungire a referendumului pe durata mai multor zile ar putea însemna un precedent grav. Dacă va exista o acoperire legală și de organizare corectă, poate fi acceptată DOAR ca excepție, avînd în vedere că demiterea președintelui nu ocupă același rang cu o modificare constituțională.

  Am precizat în caz că ți s-ar părea că mă contrazic. Contează, ba chiar are o importanță mare, asigurarea unei continuități în comportamentul legal, aici băseștii pot să invoce legitim necesitatea respectării regulilor jocului (nu dpv „democratic”, dpv al legalității și al aplicării corente și cinstite a regulilor ce decurg din legi, în prezent și pentru viitor). Dincolo de aspectul legal, ca o condiție necesară (se observă, din păcate, că nu și suficientă) pentru a avea posibilitatea să păstrăm ce e al românilor și în viitor, restul e propagandă partizană cu care majoritatea românilor nu cred că ar trebui să rezoneze.

 • bogdan  On 15 Iulie 2012 at 18:52

  Sunt de acord. Se pare că pierdem enorm de mult în relația cu UE, iar câștigul este insignifiant/

  • conumishu  On 15 Iulie 2012 at 19:45

   Nu cîștigăm nimic, nici nu se mai pretinde, tot timpul ni se flutură amenințarea cu ce vom păți dacă îndrăznim să ne retragem. Comportament tipic mafiot.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: