Crin: „Trăiască Europa !”

Sictir.

 

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

 • Draghi Puterity  On 17 iulie 2012 at 14:31

  Vezi totul prea in negru. Cel putin dupa recentele declaratii UE-iste ar trebui sa fie clar ca nici Crin Antonescu si nici Ponta nu sunt vasali neconditionati asa cum era Basescu.

 • conumishu  On 17 iulie 2012 at 19:32

  Nu văd mai negru decît stau lucrurile.

  Adîncirea „integrării”, asupra căreia nu planează dubiul, despre care se pomenește ca o stare de dorit, nu face parte din „proiectul” meu pentru România. Nuanțat sau brutal, continuarea mersului pe același drum greșit nu este acceptabilă.

  Rabd, dar nu îi recunosc ca reprezentanți pe cei ce nu acționează hotărît în sensul recîștigării independenței. Eu nu vreau să fiu „egal” la o masă unde scaunele se află în proprietatea altcuiva, ori cam asta e promisiunea insinuată de recentele, modestele manifestări patriotice.

  Alt motiv ca să-l văd debarcat pe Băsescu cît mai repede, vreau să trecem peste acest subiect secundar. Să văd după cum/dacă se cîrmește într-o direcție mai bună eliberați de bruiaj.

  (Nu îmi fac iluzii, comanda FMIUE e clară, continuarea înstrăinării avuției naționale în ritm accelerat. Dacă nu se supun, atunci voi crede că s-a schimbat ceva. Deocamdată au doar un plus tactic, Georgescu cu, se pare, o echipă de-a lui, care acționează în regim de avarie, competent, sînt convins, bănuiesc cu accept din afară – probabil situația devenise prea riscantă pînă și pentru colonizatori.)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: