Piramida de la Cotroceni

Rămasă în continuare controversată, piramida de la Luvru cel puțin servește un scop, permite accesul unui număr mai mare de vizitatori. Prin ea se mai adaugă un simbol masonic unui oraș de frunte al rețelei masoneriilor de tot felul, dar cine se mai miră cînd un proiect cu impact atît de puternic este parazitat de diversele oculte. Utilitatea piramidei nu este imaginară însă.

În natură avem exemplul stupului de albine. Dacă vreun amărît de șoarece se strecoară în stup, după ce primește doza de înțepături mortale va fi zidit în ceară din considerente sanitare.

La Cotroceni avem un aspirant de faraon, mort-viu fără piramidă. Eu zic că nu-i corect. Nici nu știu sigur cum stăm cu simbolurile masonice în oraș ori e indiscutabil că facem parte din rețeaua masoneriilor, manifestată explicit printr-o cabală a democrației (poate altădată despre acest subiect) cu ramificații continentale. În orice caz, o mică piramidă amplasată în curtea reședinței președinților României pentru președintele ungurilor nu strică.

Șoarecele faraon, foarte rezistent de felul său, nu a supraviețuit celor 7,4 milioane de înțepături, nici o turmă de dinozauri nu ar fi avut vreo șansă. Partea de faraon nu a apucat să-și construiască piramida ce ar fi urmat să-i adăpostească mumia, deși supușii au fost chinuiți cît pentru cîteva piramide a la Keops. Mumie fără feșe, faraonul șoarece a devenit un subiect (și un obiect) de stînjeneală maximă.

Soluția sugerată la începutul acestor rînduri pare potrivită, o piramidă pentru micul faraon, o piramidă pentru liniștea noastră. Am putea fi într-un acord de principiu cu modelul nostru de la est, spre care ne îndreptăm hotărîți, unde mumia lui Lenin provoacă și astăzi fiori diverși. (Doresc să menționez, fără avocat prezent, că nu am așteptat, nici nu concep așa ceva, să fiu condus spre est de către Ponta-Antonescu, eu am pornit singur, decis să ajung primul, ca-n vremuri de olimpiadă. Oricum ar fi o performanță mult mai impresionantă decît să fii primul la Budapesta sau la papucul lui Merkel.)

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: