La comandă americană, CSM îi atacă pe români

CSM reprezintă creierul caracatiței judiciare. Întinde tentacule viguroase sub forma procuraturilor și împunge cu apendicele mai mic, otrăvit, al inspecției judiciare, folosit nu în scopul presupus, cel de poliție internă, ci pentru a amenința persoane publice din afara aparatului pe care ar trebui să-l controleze.

Legată ombilical de societatea civilă, ai cărei reprezentanți autonumiți se regăsesc pînă și sub formă de membri ai consiliului, magistrații care doresc să fie cuprinși în CSM se supun filtrelor și inchiziției practicate de agenturi de influență externe de notorietate planetară. Agenturi criticate acid și acerb inclusiv de către mulți comentatori americani, dacă ne referim la Freedom House, de exemplu, pentru rolul lor nociv care duce la antagonizarea populațiilor din țările unde operează împotriva intereselor locale, distrugînd imaginea SUA.

Rămîne dincolo de dubiu comanda dată de americani prin trimisul Gordon („masivele fraude”), moment după care, pur și simplu, a explodat cea mai amplă operațiune de intimidare a populației, prin desanturi de procurori (operînd la limita sau dincolo de limita legii)  în comunitățile locale. Indiferent dacă Gordon a fost activat în urma sforilor trase de lobbystul Gittenstein, indiferent dacă servesc sau nu interesele americane, atît Gordon cît și Gittenstein se aflau/află în calitatea de reprezentanți oficiali ai SUA.

Coordonarea imperială între SUA și UE funcționează perfect, Gordon întărind inadmisibilele directive barosiene, amestec strident (și partizan) evident în procesul politic al unui stat suveran. Se confirmă din nou ierarhia imperială, cuvîntul decisiv aparține americanilor.

Calul troian al societății civile crește tot mai mult, pînă nu va mai încăpea între zidurile cetății, de grăsan. Cu 2 postări mai jos, în mica mostră de exercițiu de dresaj la care trebuie să se supună cei mai mportanți (teoretic) magistrați români, moderatorul întregului circ nu era altul decît un membru al ong-ului lui madam Mungiu.

Americanii nu au dat nici un fel de undă verde pentru aplicarea legii în România, au dat în schimb ordin structurii subordonate, pe care au crescut-o ca stat în stat, să intervină direct în sprijinul favoritului imperial, împotriva voinței populare românești.

Orice om cu o urmă de bun simț înțelege că nu toți magistrații se supun comenzii străinilor sau că majoritatea procurorilor nu face altceva decît să execute instrucțiuni venite pe cale ierarhică. Tot așa, nu e nevoie de prea mult rafinament pentru a observa imixtiunea acestor organizații aparținînd unor puteri străine, organizații ce viciază ostentativ procesul electoral desfășurat exact pentru desemnarea membrilor autorității cheie în materie judiciară, în vreme ce aceleași puteri străine se îngrijorează ipocrit cu privire la desfășurarea unui referendum în urma căruia favoritul lor a fost delegitimat total.

Nici o mirare dacă, pentru ale lor interese, americanii și complicii din UE activează, într-un moment de cumpănă, mecanismul pe care l-au pus la punct și montat cu atîta grijă.

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

 • Asterisc  On 17 August 2012 at 8:01

  De acord, începînd cu titlul articolului. Se tot vorbește zilele acestea de presiuni, dar nimeni nu ia în seama presiunea maselor! Puțini mai vorbesc de voința poporului, a celor care au votat masiv visînd frumos. Se bate monedă pe o lege a referendumului atît de strîmbă încît emisarii americani și mai marii europeni n-ar aplica-o niciodată la ei!
  Este, în acțiunea procurorilor, un paradox. Ei anchetează niște oameni din comunități unde s-a votat masiv. Dar ei înșiși merg în haită, peste tot în țară, simultan, într-o acțiune masivă! Cu alte cuvinte dacă ei consideră votul masiv ca ceva suspicios, de ce noi nu putem considera acțiunea lor masivă drept suspicioasă? Și cum să nu fie suspicioasă acțiunea lor cînd ea are loc după ce emisarul american a decretat că au fost fraude masive?! Și cum să tăcem cînd așa ceva nu s-a mai întîmplat, poate, din anii 50?
  Singura speranță a acestui popor rezidă în el însuși.

  • conumishu  On 17 August 2012 at 18:39

   Corect.

   În consecință ți se va reține calitatea de făptuitor, urmînd a fi învinuit pentru săvîrșirea infracțiunii de gîndire logică.

   semnează declarația-denunț-autodenunț
   un complice

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: