„Javră ordinară / trădător de țară”

Eu nu sînt de acord cu strigarea din strada Modrogan.

Vreau să se menționeze clar despre ce țară este vorba. În mod evident, SUA nu par să se simtă trădate, de exemplu. Ungaria nici atît. Atunci ?

Second (tare, nu?  adaptare din mers; mai trebuie doar să-mi las urechile să crească a la Gordon și tupeul a la Gittenstein  și sînt ca ei – mai puțin contul în bancă). Ce vină au cîinii, fie ei vagabonzi, jegoși și de moralitate îndoielnică ? CNCD doarme ?

Third. Poate nu am auzit bine, se striga sigur la singular ? Pentru că nu ar fi cinstit. Există o mulțime care prezintă caracteristica de javre ordinare prin aceleași curți (cea din Modrogan infinit mai frumoasă decît curticica lui Onaca). Mulțime aflată în corespondență biunivocă cu mulțimea care prezintă caracteristica de tădător de țară de prin aceleași (joase) curți. Faptul că ar mai exista o submulțime de turbați, de exemplu, nu modifică esențial datele problemei și, sincer, nu mă interesează dacă ueuro-„parlamentari” colegi cu unele dintre nefericitele sălbăticiuni vor fi mușcați și infestați. Spumele de la gură ar fi trebuit să fie observate de mult.

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: