Cu ochii pe Oltchim

Orice vînzare de participațiuni ale statului reprezintă o crasă trădare de țară. Cu atît mai suspect dacă se întîmplă înainte de alegerile parlamentare, seamănă a peșcheș dat pentru obținerea firmanului. Se aude guvern USL ?

Dacă sînteți incapabili să opuneți rezistență în fața inamicilor economici ai României, cărați-vă acum și dizolvați-vă partidele perfect inutile dpv al interesului românesc. Vorba lui Coșea, dacă ați fost amenințați, ieșiți în fața nației și comunicați-ne ! Nu mai merge cu cedarea, nu mai merge cu pasivitatea de oaie tîmpită, nu ne protejați astfel ci vă afundați într-o complicitate criminală cu străinii.

Sîntem de mult în război, cu cît ajutați mai mulți români să iasă de sub vălul de minciuni țesut de propagandiștii occidentului corupt și să înțeleagă corect situația, cu atît noi, ca țară, vom avea o șansă, iar voi, ca responsabili, veți putea scăpa netăbăciți.

––

Iar a deschis sfincterul facial Pleșu, marele (la propriu) jeg al culturii (!?). Ce haimanale scîrbavnice populează bandele sorosiste. Îmbracă chiloții tetra și gîdilă-te sub burtă cu HeRPes, meriți o juisare de balenă coaptă, politruc farsor. Cîte decenii ne trebuie oare pentru a nu ne nai lăsa prostiți de asemenea impostori ieftini ?

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: