Guvernul nu vrea să păstreze Oltchim pentru România

E clar. Un nou act de trădare al interesului național din lunga serie a dezindustrializării și deromânizării (acolo unde se mai păstrează capacități de producție) comandată din exterior și executată cu umilință în interior.

Preaplecați în fața jefuitorilor străini, nu e nici o diferență față de ceilalți trădători care i-au precedat. Toate bîlbîielile și încercările de prostire pe față nu contează, guvernul nu are voie să avanseze niște sume mici de bani pentru capital de lucru și pentru răscumpărarea rafinăriei de la Pitești, condiții necesare funcționării profitabile (rafinăria, aflată acum în proprietatea bandiților de la OMV, e parte a unei structuri integrate – împreună cu Arpechim și Oltchim – și a fost legată prin conducte de Oltchim din start tocmai pentru că a existat o logică productivă clară; rafinărie închisă acum de OMV).

FMI interzice guvernului român să-și gospodărească proprietățile deținute în numele națiunii române, adevăratul proprietar, iar guvernanții se execută invocînd acest diktat ca și cum responsabilitatea lor ar fi zero.

Pentru că m-am plictisit de canalii, trădători și imbecili, afirm răspicat că deja nu se mai pune problema naționalizărilor cu despăgubire. Va trebui să confiscăm toate capacitățile de producție de la toți gangsterii planetari care s-au năpustit asupra țării.

Cît despre noua guvernare „patriotică”… m-am lămurit.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

  • marciusquintus  On 7 septembrie 2012 at 20:45

    Nu pot sa uit scena cu Ponta la Bruxelles stand in pozitie de drepti ca un elev vinovat in fata lui Schulz care il certa,il certa…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: