Pe surse

Grupul de incursiune indubitabilă în interacțiunea inefabilă (Giiii) avertizează, în urma unor laborioase investigații insondabile în care au fost depășite insurmontabile invariabile din imaginarul imprevizibil, că

în ciuda opiniei comune, dar facile

Rus nu este agentul Rusiei, Ungureanu nu este agentul Ungariei și Neamțu nu este agentul Germaniei.

Orice alte permutări nu au fost investigate cu rigurozitatea cunoscută, drept pentru care Giiii nu-și asumă și nu recomandă concluzii pripite. Odată permutările epuizate, după ce vor fi analizate aranjamentele și combinațiile, Giiii s-ar putea să revină cu noi.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

  • conumishu  On 11 septembrie 2012 at 17:37

   Ceva e adevărat pe acolo, rămîne de gîndit ce anume.

   Sigură ar părea pegătirea de artilerie. Evident că stăpînii nu doresc un „corp parlamentar de calitate”, de exemplu, dar vor parlament unicameral mai ușor de controlat. Evident că preferă un președinte ușor de schimbat, dar rămas cu ciudate prerogative importante – conform sursei. Și tot așa. Descifrarea, atunci cînd există ceva informație, se face aplicînd schema după care interesul românesc nu contează.

   Schimbarea constituției va reduce mai mult din suveranitate și se va încerca o reașezare administrativ-teritorială periculoasă, nu are rost să ne amăgim că nu va fi așa.

   Eu cred că o parte din problemele actuale pot fi rezolvate prin schimbarea unor legi. Constituția, așa proastă și antinațională cum a fost forțată în 2003, mai bine o lăsăm neschimbată deocamdată. Șansele de a o putea modfica în favoarea românilor sînt practic nule în contextul actual. Băsescu poate să zacă la Cotroceni, dacă nu se poate atfel, decît să pierdem infinit mai mult pentru că nu se poate „coabita” cu el. Ponta și compania nu reprezintă o reală schimbare, iar fiecare nouă cedare nu va face decît să confirme trista situație.

   Mă tem că operațiunea „dă-le minimul de speranță, dar nu-i lăsa să modifice ceva esențial” a reușit. Ne vom lămuri binișor în curînd.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: