Referendum pentru ieșirea din UE

Sînt oare singurul care gîndește astfel ? Nu cred.

Doresc organizarea unui referendum prin intermediul căruia opțiunea părăsirii organizației să poată fi prezentată, dezbătută și activată.

La ora actuală, consider că niciun partid parlamentar nu reflectă și nu reprezintă voința unei posibile majorități a cetățenilor români care ar sprijini acest demers. Mai mult, afirm că niciun partid parlamentar nu este dispus să ia act de existența unei asemenea opinii.

Niciun sondaj de opinie sau orice altă formă de investigație sociologică nu se poate substitui exprimării suveranității poporului român. A venit vremea să cîntărim și să reevaluăm starea României după 6 ani de apartenență păguboasă într-o organizație care se manifestă tot mai ostil față de interese românești vitale. Cum nu pare posibilă exprimarea pe cale parlamentară, singura variantă rămasă ar fi cea a unei inițiative populare care să conducă la un referendum național. Ocazie ce ar permite o dezbatere de amploare, dezbatere evitată în mod suspect în acest moment, în ciuda unor evenimente de mare gravitate care au afectat și amenință în continuare foarte serios atît suveranitatea cît și integritatea teritorială națională.

Anunțuri
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: