Oltchim hăcuit la ordin străin = trădare de țară

Victor Ponta, Florin Georgescu, Chițoiu (nu mă obosesc cu prenumele), Pop (un dobitoc agresiv), Remus Vulpescu (un șarpe periculos) și alții, ale căror semnături și acțiuni îi pot incrimina, riscă închisoarea pe viață pentru acte de trădare. Nu este o exagerare și nu scriu cu ușurință aceste rînduri, cu atît mai mult cu cît am o opinie foarte bună despre Florin Georgescu, dar nu mai poate fi acceptată o capitulare atît de criminală.

Nu rezistă nici o „apărare” sub pretextul că așa dictează FMI, UE, regula nu-știu-care sau înțelegerea-lui-pește din vreo fițuică ueistă sau țidulă „acord” cu FMI.

Pedepsirea României prin dezindustrializare și raptul acelor capacități productive rămase nedistruse, programată din exterior și executată cu o perseverență demențială în complicitate cu tot felul de neaveniți din interior, trebuie să înceteze acum. Gata, aici se trage linia. Dacă prin cei cărora le-am încredințat administrarea averilor naționale pierdem din nou, sîntem deposedați din nou, într-un mod aproape ostentativ, atunci cei direct responsabili trebuie să știe, să fie convinși că vor fi pedepsiți cu aceeași măsură. Șmecheri, boi sau lași, vina le va fi egală.

Iar noi, proștii (fără ghilimele) care nu facem nimic, nici cînd mai știm cîte ceva despre rostul și funcționarea sistemului colonial UE-FMI, efectele oricum le simțim toți, să nu ne mirăm și să nu ne văităm degeaba. Avem dreptul să cerem socoteală guvernanților, avem dreptul să ne apărăm de tîlharii străini, avem dreptul să ne recuperăm averile țării, niciunul dintre aceste drepturi nu dispare, efortul însă trebuie să vină și de la noi, nu numai printr-un vot tot mai lipsit de semnificație. Sigur, e posibil să dispărem ca națiune, mai probabil însă vom reacționa, la un moment dat, violent. De nevoie. Nu e stupid să așteptăm pînă vom ajunge cu spatele la zid ?

Apropo de zid… retrimit la titlu pe cei vizați.

Reclame
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: