Fidelii lui Ponta, primăvara

Subtitrarea (din usleză în română) discursului mobilizator e posibilă, dar improbabilă.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

 • marciusquintus  On 16 septembrie 2012 at 10:17

  Coane Misule,hai sa fim lucizi pana la capat:
  -La nivelul politic reprezentat de alde Ponta si Crin se STIA foarte bine cum sta treaba cu sustinerea lui Base de catre UE+US atunci cand au initiat suspendarea lui.
  -Faptul ca au insistat dovedeste ori ca au mizat gresit pe o prezenta la vot peste 50% ori( ceea ce cred eu) ca joaca si ei un rol in piesa de teatru inceputa pe 22 decembrie 1989.Nu a fost Romania teren de experimente in toate domeniile?De ce sa nu fie si in cedarea suveranitatii?Bate saua Romania ca sa priceapa iapa Spania,sa zicem.
  -Cu Ponta,cel mai secret agent al Udrei USL VA PIERDE ALEGERILE sau ca sa fiu mai clar :agenda propusa de caimacanul Basescu va fi implementata in continuare cu succes.

  • conumishu  On 16 septembrie 2012 at 23:56

   Agenda va fi implementată dacă se respectă condițiile generale trimise la plic din afară, nu mă aștept cu adevărat la altceva. Agenda aparține stăpînilor comuni celor 2 (sau n). Ca să nu se aplice, unii ar trebui să-și „trădeze” stăpînii.

   Probabil s-a dorit rezultatul eșecului la limită, dar nu ca experiment, nu are suficientă reproductibilitate. A fost (dacă a fost, nu putem fi 100% siguri, oricît de lucizi) tailor made. Putem fi chiar mîndri – ceea ce s-a și urmărit – doar nu puteau fi atît de orbi încît să nu sesizeze că umilirea are o limită și trebuie oferită o supapă.

   Părerea despre revoltele arabe rămîne valabilă și pentru România – se joacă cu focul.

   Nu văd cum și de ce ar pierde USL alegerile. Noi pierdem oricum cu un USL docil. USL, ca o paranteză, e făcută (alianța) să se spargă la cel mai mic brînci din afară, dar nu are cum să fie înlocuită cu o recombinare PDLard & co. Pentru o perioadă cel puțin.

   Dacă vrem să vedem un rezultat (șanse probabilistice, nu certitudine), în următoarele luni, tot ce înseamnă român cît de cît conștient de ce ne paște trebuie să lupte cu dinții împotriva regionalizării, indiferent de variantă. Nu regiunilor, nici o modificare adusă organizării administrative. Așa ceva ar face să urle fiara. Plus că nu avem de ales, prea ne ducem spre pierzanie pe drumul trasat de dușmanii noștri.

 • Draghi Puterity  On 17 septembrie 2012 at 1:54

  Totusi, USL-ul a reusit, voit sau nevoit, nu conteaza, si altceva: a reusit sa arate mjoritatii romanilor cum sta treaba. Daca mai avea cineva indoieli asupra statutului de colonie, de acum s-a lmaurit. Iar de acum viitorul Romaniei depinde nu doar de clasa conducatoare ci de popor. Daca asta e o veste buna sau nu, ramane de vazut…

 • conumishu  On 17 septembrie 2012 at 18:11

  USL-ul… hmmm, poate cîțiva de pe acolo. În rest, realitatea ne ajunge din urmă și ne mușcă de fund.

  Oricum, în zilele terminării Oltchim-ului numai de USL și mai ales de guvernul Ponta nu vreau să aud (…aici ar putea veni un șir de înjurături năprasnice…).

  Ai dreptate unde contează, de noi va depinde, nu de clasa slugilor străinilor. Acest noi se arată, din păcate, tot mai eterogen, dacă numai atunci cînd sîntem călcați în picioare găsim ceva resurse să ne unim.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: