Ursul e strict protejat, omul nu

Ce vremuri de stupizenie lașă trăim !

Un urs omoară un om. Peste cîteva ceasuri, în aceeași zonă, atacă (dacă nu e același urs, atunci e și mai grav) o femeie și o rănește serios. Mai trece puțin și aflăm că un alt bărbat s-a dus la un spital din aceeași zonă după ce a primit, doar, o labă peste față și s-a ales cu zgîrieturi. Urs care a mai omorît cai și alte animale. Urs provenit de la o rezervație de vînătoare vecină cu satul în care a fost ucis un om, pe proprietatea sa.

Interminabile mestecări de vorbe la televizor. Vai, dar ce-o fi cu ursul, poate e turbat, poate e flămînd. Vai, să nu cumva să ne atingem de el, e protejat, trebuie aprobare ca să fie săltat și transportat în alt loc (!?). Doar 10 secunde, poate nici atît, pentru părerea unui localnic „trebuie să omoare jumătate de sat ca să-l împuște cineva ?”.

Nu se poate, omule! Doar bandele de măcelari ale lui Charles sau Țiriac pot să-i omoare cu zecile, pe domeniile lor, cu îmbuibații lor de rahat. Ursul e strict protejat față de tine, fraiere. Altfel reprezintă un trofeu pentru nobilime.

Iar tu, trăitor într-o zonă în care s-au perindat generații de oameni liberi, de ce nu ai pușcă ? Te atacă pe pămîntul tău, îți omoară animalele, pune mîna pe pușcă și apără ce e al tău.

Jegoșenia de ecologism parazitar a tîmpit masiv oamenii, îi timorează sistematic, alături de tot felul de alte imbecilități cu scop, cu alt scop decît cel declarat, desigur. Toate acestea se întîmplă la 2 zile după ce hlizitul Ponta, incapabil să protejeze averea românilor, dacă nu e chiar trădător de țară, anunță că idioțenia de partid pe care o conduce va lăsa/da cîteva locuri și pentru ecologiști, că așa se poartă în ueime, socialiștii se pupă cu ecologiștii. Eu aș da toate locurile, ce mai contează pînă la primăvară cînd, după ce se scutură de ei UNPR, după ce mai pleacă vreo cîțiva independent, se vor vedea cu un număr de parlamentari mai mic decît al fantomei PDListe. Sper, totuși, că locurile lui Hrebenciuc și Rus sînt asigurate.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

  • Adriana  On 19 septembrie 2012 at 19:51

    inca o victima in weekend…

  • conumishu  On 19 septembrie 2012 at 20:12

    Da. Banuiesc ca sint prea multi ursi, posibil nu au hrana suficienta sau poftesc la altceva. Slabiciunea oamenilor insa, tot mai dependenti de nemernicii ce dau numai reguli ticaloase, extragind orice posibilitate de functionare a comunitatilor locale, pe deasupra saracite cu scop, asta e teribil de trist. Si oamenii nu trag de fel concluzia evidenta, nu-i pasa nimanui de tine, individ sau grup, daca nu ai nici un mijloc sa-i fortezi sa le pese.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: